Вступна кампанія–2023

23 березня 2023, 12:07
  У 2023 році передбачена подача електронних заяв через сайт http://vstup.edbo.gov.ua/ для усіх категорій вступників:
1. ОС «Бакалавр» (за результатами НМТ 2022-2023 рр. або ЗНО 2020-2021 рр.):
  • на основі повної загальної середньої освіти https://nubip.edu.ua/node/20125;
  • на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного фахового фолодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра https://nubip.edu.ua/node/20125.
  Обов’язковою вимогою при подачі кожної заяви і на бюджет, і на контракт є написання мотиваційного листа. Бали за мотиваційні листи не виставляються, однак у випадку однакового конкурсного балу у вступників, які одночасно претендують на крайнє прохідне місце, приймальна комісія буде перевіряти зміст написаного листа на доброчесність та оцінювати за відповідним рейтингом.
  Зверніть увагу! Вступ на спеціальності, яким надається особлива державна підтримка, на місця за кошти фізичних (юридичних) осіб можливий без НМТ/ЗНО – лише за результатами мотиваційного листа.
 
 
2. ОС «Магістр» (за результатами ЄВІ/ЄФВВ 2023 року) https://nubip.edu.ua/node/5744
 При вступі на ОС «Магістр» на основі ОС «Бакалавр» є обов’язкове складання ЄВІ (поєднання тесту загальної навчальної компетентності та тесту з іноземної мови) та ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування) на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини».
При вступіна усі інші спеціальності передбачено складання ЄВІ та фахового випробування у НУБіП України.
 
  Важливо!!! Вступ на спеціальності, яким надається особлива державна підтримка, на місця за кошти фізичних (юридичних) осіб можливий без ЄВІ – лише за результатами мотиваційного листа.
  Вступники на ОС «Магістр» на основі ступеня магістра (ОКР «Спеціаліст») на місця за кошти фізичних (юридичних) осіб можутьза їх вибором подати результат ЄВІ та/або ЄФВВ або скласти відповідні вступні випробування у закладі (окрім 08 «Право»).
 

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook