Ректорат: змінюємо графік навчального процесу, плануємо День відкритих дверей та запобігаємо тютнопалінню на території

22 березня 2023, 14:00
  21 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене питанням якості освітнього процесу, профорієнтаційній роботі та відзначенню 125-річниці НУБіП.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук представив проект змін до графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року. Згідно документу передбачається, що з 3 квітня відбувається ротація студентів, які навчатимуться очно – до аудиторій прийдуть студенти 2-3 курсів бакалаврату, а також прийнято рішення про подовження очного навчання на 7 тижнів для першокурсників. Для решти навчання триватиме в дистанційному форматі.

  Також Василь Шинкарук презентував рішення рейтингової комісії щодо внесення змін до положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників та положення про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів. Серед новел – запровадження норми-компенсації витраченого часу на супроводження офіційних сторінок ННІ, факультетів та кафедр в соціальних мережах, а також уточнені деякі наявні норми часу. Ректорат схвалив зміни та рекомендував до затвердження вченій раді.

  Про організацію проведення Дня відкритих дверей 6 квітня доповів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк. Планується провести його в змішаному форматі, об 11 годині в актовому залі навчального корпусу №3 відбудеться презентація НУБіП, правил вступу, переваг навчання в нашому університеті, а після цього – захід продовжиться на факультетах та в ННІ.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша представив проект положення про медаль «За заслуги» Національного університету біоресурсів і природокористування України. Згідно з документом до нагороди можуть бути представлені співробітники університету, його підрозділів, які мають подяки та почесні грамоти університету і заслуги перед НУБіП. На запитання голови Сенату Студентської організації Олександра Вертелецького щодо можливості відзначення студентів, домовлено про розробку окремою нагороди від органу студентського самоврядування університету. З редакційними доопрацюваннями ректорат рекомендував вченій раді затвердити це положення.

 

  Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк доповів про виконання наказу ректора №207 від 14 березня 2023 року щодо заборони та запобігання тютюнопаління в університеті. Цим документом актуалізується норма законодавства про заборону тютюнопаління на території вишів, обумовлене облаштування та використання спеціально відведених місць для паління, відповідальність за порушення заборони.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук озвучив заявки, які надійшли до ректорату з проханням передати в оренду частину нерухомого майна, на що були прийняті відповідні рішення згідно з діючим законодавством.

  Потому проректори Василь Шинкарук, Сергій Кваша, Вадим Ткачук, Вадим Кондратюк, Валерій Іщенко коротко доповіли про план діяльності на квітень. Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на загальноуніверситетських заходах: 1 квітня відбудеться творчий вечір з нагоди 88-річчя професора кафедри культурології, народного артиста України Вадима Крищенка, 6 квітня День відкритий дверей, засідання вченої ради пройде 26 квітня.

 

 

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook