На кафедрі глобальної економіки своїми враженнями діляться студенти про очне навчання в навчально-науковій лабораторіі «AGMEMOD» економічного факультету

20 березня 2023 року
НУБіП України

     З 6 березня 2023 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на очне навчання вийшли студенти 1-го і 4-го курсів бакалавру та 1 та 2 року магістратури. У процесі проведення навчальних занять, завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., проф. Наталія Вдовенко та асистент кафедри Марина Павленко запитали про враження студентів 4-го курсу та скороченого терміну навчання від перших тижнів очних занять в аудиторіях університету.

     Тож нижче поділимося ними з Вами:
    «Очне навчання є важливим етапом у формуванні професійних та особистісних якостей для нас, тому його досвід є надзвичайно цінним та корисним. Отримання досвіду очного навчання дозволяє знайомитись зі своїми викладачами та однокурсниками особисто, спілкуватись з ними, обговорювати навчальні теми, вирішувати завдання та виконувати проекти в групі. Крім того, очне навчання сприяє розвитку комунікаційних та міжособистісних навичок, які є важливими у багатьох професіях» каже студентка Тесля Дар’я. «Ми отримали можливість обговорювати навчальний матеріал та задавати запитання, отримувати фідбек та взаємодіяти з одногрупниками, що допомагає збагачувати наші знання та розвиватися.» - зауважила Омельчук Діана.
    «Доступ до різноманітних матеріалів і ресурсів нині не проблема, але університет має доступ до широкого спектру ресурсів та матеріалів, включаючи бібліотеки, навчальні лабораторії та інші ресурси. Це дає нам можливість отримувати більше знань та навичок, що обов’язково має нам допомогти під час написання дипломної роботи в майбутньому.» - поділився студент 4-го курсу скороченого терміну навчання Маліцький Ярослав.
   Також своїми враженнями поділилася завідувач навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD» Яцун Анастасія: «На мій погляд, самим ефективним залишається очне навчання. Я вважаю онлайн-навчання є дуже виснажливим. Пари за розкладом в Zoom – це значно важче, ніж пари за розкладом в університеті. Надмірну кількість онлайну складно витримувати і студентам, і викладачам. Ми із задоволенням будемо раді бачити студентів в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» економічного факультету на кафедрі глобальної економіки».
Довідково! В ННЛ «AGMEMOD» проводяться навчальні курси, тренінги, семінари, наукові конференції, захисти дипломних робіт. Для студентів спеціальності 051 «Економіка» та інших спеціальностей університету проводять лекції запрошені лектори, стейкхолдери - партнери кафедри та економічного факультету. AGMEMOD – представляє собою економетричну динамічну модель, яка дозволяє робити прогнози на агропродовольчих ринках і розробляти заходи, програми і політики в сільському господарстві.

 


    На завершення хочемо побажати всім викладачам і студентам отримати лише позитивні враження від очного навчання, здобувачам вищої освіти успішно засвоїти нові знання та навички, які вони зможуть використовувати для досягнення своїх цілей та бути готовими до нових викликів, які вони зустрінуть у майбутньому.

Марина Павленко, асистент
кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook