Мозгунова Дар’я – обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

20 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. До складу Університету входять ряд структурних підрозділів серед яких і факультет ветеринарної медицини. На факультеті навчається понад 1300 студентів. Професійна підготовка лікарів ветеринарної медицини відбувається за стандартами вищої освіти, адаптованими до кращих світових освітніх програм. Випускники факультету добре обізнані з теорією, володіють новими технологіями, здатні вирішувати складні завдання в галузі ветеринарної медицини і аграрного виробництва. Серед бажаючих навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України й Мозгунова Дар’я В’ячеславівна.

   - Представтесь та розкажіть про себе.
   - Мене звати Мозгунова Дар’я. Мені 19 років. Народилася та проживаю у місті Києві. Наразі я є студенткою ІІ курс КМК ім. Гавося. Навчаюся за спеціальністю 223 «Медсестринство». Після закінчення цього навчального року маю бажання вступити до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини. Закінчую навчання у КМК ім. Гавося тому, що хочу отримати спеціальність та освіту яка мені до душі.

   - Чому обрали саме цей університет та факультет зокрема?
   - Тому, що хочу отримати престижну вищу освіту. Здобути професію, яка мені до душі ще з дитинства. Раніше, нажаль, в мене не було можливості вступити на бажану спеціальність до бажаного університету за сімейними обставинами. Переглянувши рейтинги ветеринарних факультетів України, зробила висновок, що НУБіП України – саме той університет, що мені потрібен. Факультет ветеринарної медицини в рейтингу знаходиться на 1-шому місці серед факультетів ветеринарної медицини України і я впевнена, що саме він дасть мені можливість розвитку, хороший старт і високу конкурентоспроможність, в майбутньому, на ринку праці. Також факультет розміщений у мальовничій зеленій зоні м. Києва.

   - Як Ви вважаєте, чи є перспектива в подальшому здобутті вищої освіти?
   - Так, я хочу отримати вищу освіту за якою буду працювати та постійно вдосконалюватися і яка буде мені подобатися.

   - Чим вам подобається дана спеціальність?
   - Я обожнюю тварин. Наразі я Зоо-Волонтер у прихистку для тварин. Беру на перетримку тварин з притулку поки їм не знайдуть сім’ю, допомомагаю їм соціалізуватися та показую що таке сім’я. Хочеться і надалі професійно допомагати тваринам, а для цього необхідно отримати відповідні знання та навички.

   - Чим займаєтесь у вільний час?
   - Люблю малювати і граю в шашки.

   - Які очікування від навчання в НУБіП України?
   - Отримання хорошої освітньої бази яку буду активно використовувати у своїй майбутній професії. Все інше буде залежати від мене.

   - Як ви ставитесь до дистанційного навчання в умовах воєнного стану?
   - Звикла до такого навчання, але хочеться і очного навчання.

   - Про що мрієте?
   - Щоб закінчилася війна.

   - Що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
   - Ставитися до вибору професії виважено. Ніколи не вступати туди, куди скажуть батьки, родичі, опікуни тощо, а вибирати професію, яка вам до душі.

Дякую за розмову та чекаємо Вас в лавах студентів НУБіП України!

Тетяна Палюх,
доцент кафедри терапії і клінічної діагностики

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook