Кафедра фінансів

Освітньо-професійна програма "Корпоративні фінанси"

 
  
Гарант програми, к.е.н., доцент
Олійник Лариса Анатоліївна 

Характеристика ОПП

   ОПП «Корпоративні фінанси» («Corporate finance») реалізується у провідних європейських та американських університетах. Протягом навчання здійснюється підготовка майбутніх фінансових директорів (CFO), фінансових аналітиків, аудиторів та фахівців у сфері фінансового консалтингу і контролінгу. ОПП «Корпоративні фінанси» забезпечує набуття компетенцій, які висуваються міжнародними корпораціями, консалтинговими, інвестиційними, аудиторськими компаніями, а також банками та аналітичними центрами.
   ОПП «Корпоративні фінанси» розрахована на амбітних, динамічних студентів, які прагнуть отримати базову спеціальність з поглибленими знаннями корпоративних фінансів, фінансового контролінгу.
 

Переваги навчання

Ви зможете розробляти та реалізовувати фінансову стратегію підприємств, управляти фінансами у великому, середньому та малому бізнесі
Ви навчитеся управляти Cash-Flow, доходами, витратами, прибутком та вартістю компаній, здійснювати фінансово-інвестиційний аналіз, бюджетування на рівні підприємств.
Уміння використовувати методи та прийоми формування власного та позикового капіталу підприємствами корпоративного сектору, розраховувати ставку дисконтування та оцінювати фінансово-інвестиційні ризики корпоративного підприємства.
Профіль випускника
Отримавши диплом бакалавра за спеціалізацією «Корпоративні фінанси», випускник гарантовано зможе управляти фінансами (фінансовий менеджмент) у бізнесі, банках та інших секторах економіки; управляти Cash-Flow, доходами, витратами, прибутком та вартістю компаній; здійснювати фінансово-інвестиційний аналіз, облік за національними та міжнародними стандартами, бюджетування на рівні підприємств; розробляти та реалізовувати фінансову стратегію підприємств.
Кар'єрні можливості
За наших випускників конкурують найкращі компанії, відтак, високооплачувана робота – гарантована: у сфері вітчизняного та іноземного корпоративного бізнесу – на престижних та високооплачуваних посадах: фінансових директорів, фінансових менеджерів, аналітиків з фінансово-економічної безпеки, податкового консультанта, працівника контрольно-ревізійного відділу.


 
  
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook