Початок навчання в аудиторіях у весняному семестрі

6 березня 2023 року

   6 березня відповідно до графіку освітнього процесу на 2022-2023 навчальний рік розпочалося очне навчання здобувачів вищої освіти на факультеті аграрного менеджменту. В аудиторії вийшли студенти 1 та 4 курсів бакалаврату, 1 року навчання магістратури.

   Розпочали навчання і студенти 1 курсу спеціальності 075 Маркетинг. Викладачі кафедри економічної теорії були раді бачити своїх студентів. Зокрема, студенти продовжили вивчати дисципліни «Економікс: мікроекономіка» та «Економікс: макроекономіка».
   Д.е.н., доцент кафедри економічної теорії Бутенко В.М. провела заняття з дисципліни «Економікс: мікроекономіка», на якому розглядалася «Ринок досконалої конкуренції». Упродовж заняття було розглянуто ознаки конкурентного ринку, питання максимізації прибутку фірмами на цьому ринку, визначення оптимального обсягу виробництва та інші.
    Студенти брали активну участь у проведенні лекції, згадували пройдений матеріал, відповідали на запитання.
   Викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі приступили до боротьби на освітньому фронті. Заняття розпочалися з англомовної дисципліни "Marketing Policy of Distribution" для студентів 4 курсу спеціальності Маркетинг, викладачем якої є доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Богдана Вікторівна Вишнівська.
   Під час аудиторного заняття викладач продовжила надалі вивчення курсу і зупинилася детально на темі "Distribution Channels and Logistics Management". Тема є логічним продовженням курсу і передбачає детальне вивчення особливостей та вимог до побудови каналів розподілу, аналізу види каналів розподілу та особливостей управління ними.
   Значну увагу Богдана Вікторівна зосередила на організації та функціонуванні логістичної системи та ефективному її управлінні. Тема заняття є надзвичайно актуально, особливо у період військової агресії росії до України, особливо у той період коли збільшилася відстань доставки, постійно зростають логістичні витрати, виникають проблеми із пошуком оптимальних логістичних шляхів тощо. Заняття пройшло у дружній та затишній атмосфері, адже і студенти, і викладачі чудово розуміють важливість та необхідність очного навчання.
  Викладачі бажають студентам успіхів у засвоєнні матеріалу та отримати відмінні результати на іспитах! Тримаємо освітній фронт, виховуємо справжніх патріотів та майбутніх фахівців, які працюватимуть на благо нашої України!
За матеріалами доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Олени НАГОРНОЇ та доцента кафедри економічної теорії Наталі БОЛГАРОВОЇ
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook