Старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті

5 березня 2023, 14:42

  3 березня 2023 року на гуманітарно - педагогічному факультеті відбулася онлайн-зустріч адміністрації деканату із старостами груп та їх наставниками. Основне питання, яке розглядалося під час старостату - вихід студентів на офлайн навчання.


  Заступник декана Наталія Шевченко повідомила, що з 6 березня на очне навчання (4 тижні) виходять студенти 1 та 4 курсів бакалаврату і також 1 року магістратури. Інші курси продовжують навчання в дистанційному форматі. Під час навчання в аудиторії, студенти мають дотримуватися маскового режиму та наголосила, що під час повітряних тривог викладач та студенти повинні в обов`язковому порядку пройти до бомбосховищ. Також нагадала про основний та резервний план дій під надзвичайних ситуацій та звернула увагу студентів на відповідний зовнішній вигляд та увімкнення камер під час онлайн занять. Наталія Володимирівна наголосила на остаточній ліквідації фінансової заборгованості.

  Заступник декана Світлана Харченко ознайомила студентів з інформацією про наукові конференції та семінари. Також додала, що це є однією із форм отримання додаткових балів. Також Світлана Василівна закликала студентів брати активну участь у заходах, приурочених 125 річчю університету.

  Заступник декана Богдан Назаров надав інформацію про гуртожитки та нагадав правила та умови проживання в них. Порекомендував наставникам відвідати гуртожитки і проконтролювати процес заселення студентів.

 Під час зустрічі в.о. голови студентської організації гуманітарно - педагогічного факультету Вікторія Бізюка ознайомила студентів факультету із планом заходів студентської організації та загітувала студентів бути їх активними учасниками.

 На зустрічі студенти та наставники задавапли питання та висловлювали рекомендації, щодо оптимізації та ефективності навчального процесу.
 Чекаємо студентів в підготовлених аудиторіях, дякуємо ЗСУ за можливість тримати освітній фронт.

 

Богдан Назаров,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook