ЧИСЛА КЕРУЮТЬ СВІТОМ

21 лютого 2023 року

 

1Відомий британський філософ Бертран Рассел говорив, що математика володіє не тільки істиною, але і вищою красою - красою відточеною і суворою, піднесено чистою і прагне до справжньої досконалості, яка властива лише найбільшим зразкам мистецтва.

Математика в житті людини займає особливе місце. Ми настільки з’єдналися з нею, що навіть не помічаємо її. Але є найцікавіші, найзагадковіші і, навіть, ще не розвідані куточки математики, приховані для найдопитливіших, для тих, хто знає - математика є прообразом краси світу.

2

21 лютого 2023 року в групі К-21М викладачем Білан Л.В. проведено математично-пізнавальну годину «Числа керують світом».

34

Метою та завданням заходу є виховання культури математичної мови, свідоме розуміння того, що математика – універсальна мова Всесвіту, це специфічний засіб для вивчення й аналізу закономірностей, реальних явищ і процесів, аналітичне та логічне мислення, просторова уява, алгоритмічна, інформаційна та графічна культура пам’яті, увага, інтуїція, свідомий творчий підхід до виконання будь-якої справи.

Якимович О. М.,
голова циклової комісії
фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook