Кафедра управління земельними ресурсами

Міжнародна діяльність

  Важливе місце на кафедрі управління земельними ресурсами відведено міжнародній діяльності. Науково-педагогічні працівники кафедри сприяють участі студентської молоді й аспірантів у міжнародних конференціях, симпозіумах і круглих столах. Встановлено партнерські зв’язки з Віденським університетом наук про життя (Австрія). Зокрема у 2018 р. проведено спільну Міжнародну науково-практичну конференцію «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій».

  У лютому-березні 2021 р. співробітники кафедри (О.С. Дорош, І.П. Купріянчик, Г.М. Колісник) стажувалися за кордоном – у Латвійському університеті наук про життя та технологій.
  Завдяки науково-педагогічним працівникам кафедри налагоджено співпрацю з Державною службою геодезії, картографії та землеустрою та її підрозділами на місцях, ДП «Інститут землекористування НААН», Центром державного земельного кадастру, Інститутом аграрної економіки, ДУ «Інститут економіки природокористування і сталого розвитку» НАН України, вітчизняними й зарубіжними навчальними закладами. Така співпраця забезпечує працевлаштування випускників кафедри на кращі робочі місця за фахом.
  Важливу роль на кафедрі відіграє виховний процес, який сприяє формуванню особистості в патріотичному, правовому й екологічному напрямах, спрямований на утвердження моральних цінностей, соціальної активності та громадянської позиції у країні. Це допомагає будувати партнерські взаємини за принципом «викладач – студент».
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook