Кафедра управління земельними ресурсами

Орієнтована тематика кваліфікаційних робіт

Теми магістерських робіт кафедри управління земельними ресурсами
 

  Кафедра здійснює підготовку магістрів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за магістерською програмою «Охорона земель»
  При вивченні даної магістерської програми студенти набувають умінь та знань у сфері забезпечення раціонального використання та охорони земель, відтворення родючості ґрунтів, підвищення продуктивності земель лісового фонду, забезпечення особливого режиму використання земель природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення. Особлива увага у процесі навчання приділяється питанням стандартизації і нормування у галузі охорони земель.
  По напрямку підготовки магістрів на кафедрі читають такі дисципліни: «Управління земельними ресурсами», «Моніторинг та охорона земель», «Законодавче забезпечення кадастру нерухомості», «Робоче проектування землеустрою», «Правовий процес у землеустрої», «Державна експертиза землевпорядної документації», «Прогнозування використання земельних ресурсів», «Формування агроландшафтів», «Оцінка і прогноз якості земель», «Екологічна експертиза землевпорядних рішень», «Технологічні аспекти використання земель». Усі дисципліни сучасні, актуальні та викладаються із застосуванням технологій сучасності. 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook