Початок весняного семестру 2022-2023 н.р. у полі зору деканату факультету ветеринарної медицини

10 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Відповідно до наказу ректора від 22.11.2022 р. № 897 «Про затвердження графіка освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчальний рік» та розпорядження декана факультету від 31.01.2023 р. № 24 на факультеті ветеринарної медицини з 6 лютого 2023 р. організовано розпочато навчання здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 1-5 курсів у дистанційному форматі.

 

 

 

  

   Перед початком весняного семестру 2022-2023 н.р. деканатом було зібрано та узагальнено посилання на дистанційні лекційні та практичні заняття, які проводяться згідно з затвердженим розкладу занять у форматах Cisco Webex, Zoom, Google Meet і доведено до старост академічних груп. Також доведено до науково-педагогічних працівників та здобувачів алгоритм дій у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та за повітряних тривог. Зокрема, конспект лекцій розсилався студентам на електронні скриньки, у створенні групи Viber або Telegram, а завдання з практичних, лабораторних або семінарських занять з дисциплін розміщенні на базі електронних навчальних курсів на порталі Eleorn.

 

 

 

 

   Впродовж першого тижня дистанційного навчання деканатом факультету проводився постійний моніторинг відвідуванням здобувачами навчальних занять та якість їх проведення. Слід зауважити, відвідуваність студентами як лекційних так і практичних занять була досить високою – в межах 90 %.
   Постійно підтримується тісний зв’язок із старостами академічних груп та їх кураторами з метою з’ясування причин відсутності студентів на заняттях.

   Тож, побажаємо усім учасникам освітнього процесу плідної і ефективної роботи та найшвидшої зустрічі на очному навчанні в стінах рідного факультету!

Заступники декана факультету ветеринарної медицини
Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook