Онлайн-марафон до Дня безпечного інтернету

10 лютого 2023 року

 

1Ось уже декілька років поспіль триває активна співпраця нашого навчального закладу з корпорацією Google. Спочатку це була підписка на GSuite for Education тепер це Google Workspace for Education fundamental. Очікуємо на відкриту ліцензію Teaching and Learning Upgrade. За цей час багато наших викладачів та студентів пройшли курси від Google Україна а зараз Академії цифрового розаитку (АЦР). Деякі з наших викладачів стали сертифікованими тренерами Google.

4

Також неоціненна допомога додатків і засобів Google у використанні в навчальному процесі саме для дистанційної корпоративної роботи у такі важкі роки пандемії і війни.

Ну і звичайно День безпечного інтернету ніколи не обходиться без активних заходів від АЦР. Цьогорічний ювілейний День безпечного інтернету містив цілу низку таких заходів.

07.02.2023 - Навчальні сесії під час яких піднімались питання: безбар'єрності – соціальної трансформації у відносинах і ставленні до людини, рекомендації з безпеки за окремими продуктами Google через призму “Для освіти”, тенденції Національної гарячої лінії для дітей та молоді у напрямку безпеки дітей в інтернеті та багато іншого.

08.02.2023. Вебінар «Інструменти для виявлення фейків» (цифровий компонент) спрямований на розвиток та вдосконалення інформаційно-цифрової компетентності, формування вміння використовувати інструменти для виявлення фейків.

09.02.2023. Вебінар «Конфіденційність, безпека і захист інформації у використанні цифрових інструментів Google» (цифровий компонент). Метою якого було - ознайомити учасників з інформацією як забезпечити конфіденційність і безпеку особистого облікого запису Google, створити безпечне інформаційно-навчальне середовище сучасного закладу освіти, розглянути поняття цифрового добробуту, представити інструменти й поради, які допоможуть навчитися раціонально користуватися технологіями та допоможуть підвищити продуктивність праці в онлайн-просторі за допомогою цифрових інструментів Google.

23

Усі ці заходи були цікавими, пізнавальними і корисними. Викладачі та студенти активно брали участь в тестуваннях, онлайн-квестах та розіграшах цінних призів. Ознайомитись з матеріалами заходу для використання у повсякденній роботі можна на його офіційній сторінці за покликанням: https://sites.google.com/view/07022023/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0?authuser=0

Сергій ШТОГРИН,
старший викладач циклової комісії
фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook