Абітурієнтка з Вінниччини Анастасія Олійник обирає спеціальність Транспортні технології в НУБіП України

9 лютого 2023 року
Абітурієнтка із Вінниччини Олійник Анастасія, яка закінчує ліцей № 3 Ладижинської міської ради Вінницької області, обирає спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» на механіко-технологічному факультеті НУБіП України.

  • Давайте познайомимось. Розкажіть про себе.

— Я Олійник Анастасія, народилася в місті Ладижин Вінницької області. Навчаюся в міському ліцеї № 3. Маю родину – маму, тата і брата, які мене підтримують у моїх прагненнях. По характеру я ввічлива, доброзичлива. Також відповідальна, цілеспрямована та комунікабельна.

  • Як розпочався ваш шлях знайомства з НУБіП України?

— Мій брат навчається в НУБіП України на спеціальності «Агроінженерія». Я неодноразово чула як він розповідав, що йому дуже подобається навчання, викладачі, факультет та університет. І розповіді його були щирими.

  • Що вплинуло на вибір факультету та спеціальності?

— По-перше, теперішні реалії в нашій країні. І розуміння того, що професія, пов’язана із транспортом, є перспективною. По-друге, про професію, проходження практики при навчанні, освітню програму мені розповіла завідувачка кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Савченко Лілія Анатоліївна.

  • Чому Ви віддаєте свій вибір спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті»?

— Я вважаю, що ця спеціальність є дуже актуальною як зараз, так і в майбутньому. А в НУБіП України ця спеціальність розвивається та підтримується на високому рівні.

  • Які маєте захоплення?

— Я намагаюсь бути всебічно розвинутою. Вмію гарно малювати, протягом п’яти років була солісткою зразкового ансамблю народного танцю «Радість», люблю прогулянки на велосипеді та сплави на каяках, а ще, у вільний час, читання книг. Люблю ходити до школи, спілкуватися з однолітками, оскільки на теперішній час – це за щастя.

  • Які ваші мрії на майбутнє?

— Мрію про Перемогу для України! Мрію вступити до НУБіП України, здобути якісну освіту, та потім, всім разом, відновлювати Україну. Ось такі мої мрії на даний час.


Олександр Дьомін,
спілкувався доцент кафедри транспортних
технологій та засобів у АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook