Ґрунтовні знання та цікавий навчальний процес – головні критерії при виборі закладу вищої освіти для здобуття правничого фаху випускником Чернігівської ЗОШ з поглибленим вивченням іноземних мов Іллі Прокопенка

2 лютого 2023 року
  Щороку тисячі абітурієнтів зупиняють свій вибір на Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Майбутній випускник Чернігівської загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням іноземних мов Ілля Прокопенко не став винятком. Його мрією є отримання юридичної освіти саме в НУБіП України. Чим саме обумовлений його вибір, читайте далі.

  • Чому ви вирішили вступати до НУБіП?

— На мою думку, це вуз який дає ґрунтовні знання та забезпечує цікавий процес навчання. Всі знайомі, котрі навчаються в даному університеті, розповідають про цікаве, різноманітне дозвілля організоване навчальним закладом; можливість вчитися за допомогою електронної платформи в зручний час; цікавістю освітнього процесу.

  • Що сприяло вибору спеціальності?

Юриспонденція – це дуже цікава та різнопланова спеціальність, яка дає змогу реалізувати себе у багатьох сферах. Правники завжди були та будуть в попиті, адже це успішні та освідчених люди, які мають можливість заробляти собі на життя своєю головою. Маючи юридичну освіту можна легко знайти собі роботу в будь-якому місті. Крім того, знання законодавства значно полегшує життя та допомагає у повсякденному житті.

  • Звідки ви дізнались про НУБіП та про юридичний факультет, який функціонує у його складі?

— Від знайомих. Мої друзі, знайомі є теперішніми та колишніми студентами даного вузу, різних факультетів.

  • Які у вас очікування щодо майбутнього навчання?

— Я сподіваюсь, що воно буде таке ж цікаве та насичене, як і в моїх знайомих, наповнене цікавим навчанням, актуальними знаннями, професійним викладачами, веселим студентським життям, ну і звичайно приємними знайомствами, дружніми відносинами.


Інтерв’ю з абітурієнтом провела
асистентка кафедри теорії та історії держави і права,
адвокатеса
Світлана Авраменко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook