Профорієнтаційна діяльність кафедри статистики та економічного аналізу у Вишнівських школах

1 лютого 2023 року
     31 січня 2023 р. Вишнівський академічний ліцей №2 Вишневої міської ради Бучанського району Київської області та Вишнівський академічний ліцей «Основа» Бучанського району Київської області з профорієнтаційною роботою відвідала доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г.
  Профорієнтаційна робота була спрямована для учнів 11 класів. Оксана Макарчук представила Національний біоресурсів та природокористування України, зокрема розповіла про зручне розташування університету, факультети, активне та цікаве студентське життя, можливість брати участь у програмах академічної мобільності студентів, закордонних практиках, навчатися на англійській мові, військовій кафедрі.
 
     Окремо Оксана Григорівна зупинилась на навчанні студентів на економічному факультеті, детально розповівши про освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня бакалавр. Серед переваг навчання на цій освітній програмі є те, що такі фахівці є затребуваними на ринку праці, оскільки саме робота аналітика допомагає приймати рішення у бізнесі, управлінні, науц. При цьому сфери господарської діяльності, де потрібні аналітики, зростає.
    Учні уважно слухали представлену інформацію та в кінці задавали запитання, зокрема: чи вивчатимуть такі фахівці бухгалтерський облік, які саме аналітичні дисципліни вивчатимуть, чи є державні місця та багато інших питань.
    Майбутні випускники 11 класів в більшості знають університет та окремі з них відмітили, що розглянуть НУБіП України як пріоритет для вступу. В той же час багато учнів відзначили, що надають перевагу економічним спеціальностям.
   Тож побажаємо учням Вишнівського академічного ліцею №2 та Вишнівського академічного ліцею «Основа» успіхів у подальшому виборі свого фаху та чекаємо їх на економічному факультеті НУБіП України!

 

Леся Воляк,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу  
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook