Різдвяна казка від студентської ради №6

22 грудня 2022, 11:17
ФВМ НУБіП України

   Напевно кожен з нас з нетерпінням очікує новорічних свят та магії, але цього року усе відбувається у призмі воєнного часу. Та, незважаючи на це, студентська рада гуртожитку №6 вирішила урізноманітнити будні наших студентів, подарувавши їм невеличку атмосферу свята, яка панує у холі гуртожитку, а також на поверхах.
   Зважаючи на напружену ситуацію, а також період сесії та екстрених відключень світла, студактив не втрачав часу та займався виготовленнях новорічного оздоблення (сніжинок, витинанок, фігурних елементів та ін), тим самим впевнившись, що арт терапія допомагає зняти напруження.
   А вже недільного вечора, напередодні святого Миколая, спільними зусиллями почалась створюватись казка.

   У холі вас радісно зустріне наша красуня – ялинка, яка цьогоріч прикрашена стриманими кольорами без ілюмінації (допомагаємо ДТЕКу – бережемо світло). Власноруч оформленими гірлянляндами, цікавими вирізками вас порадують сходові клітини та кухні поверхів.

   Також можна віднайти фліпчарт на якому студенти можуть побачити свої минулорічні побажання та мрії, а також залишити бажання на наступний рік.

   Окрім цього, вже традиційно у холі гуртожитку, розташована фотозона для студентів та діток співробітників з новорічними героями.

   Родзинкою нинішнього оздоблення став пост – мотиватор, який не дасть опустити руки кожному українцю!

   Студентська рада гуртожитку разом з адміністрацією бажає вам тихих та мирних, затишних і спокійних свят, вітає з прийдешнім Різдвом та просить не забувати про наших захисників на передовій, завдяки яким ми маємо можливість знаходитись у теплій атмосфері!

P.S. не забудь задонатити на ЗСУ та відправити теплі речі!

Ольга Красновид,
заступниця голови СР гуртожитку №6

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook