Чергова нарада з завідувачами на факультеті аграрного менеджменту відбулася згідно плану

6 грудня 2022 року

   6 грудня 2022 року декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук провів чергову нараду з завідувачами кафедр та заступниками.
  Пріоритетним завданням на сьогодні є посилення профорієнтаційної роботи на факультеті, активізація співпраці зі школами та коледжами, підготовка до проведення Днів відкритих дверей університету та факультету. Декан зазначив, що важливо випрацювати єдину концепцію від факультету щодо залучення учнів до участі у роботі гуртків кафедр, де абітурієнти разом зі студентами могли б реалізовувати свої ідеї, готуючись до опанування спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг» у майбутньому. Окрім того, важливою складовою профорієнтаційної роботи є наповнення сайту факультету та кафедр актуальною інформацією, оскільки це сприяє формуванню та підтримці позитивного іміджу факультету у свідомості потенційних вступників.
   Щодо рейтингу науково-педагогічних працівників виступив доцент Юрій Власенко. Він зазначив, що уже найближчими днями закінчується перший етап перевірки рейтингу та висловився стосовно зауважень, які надійшли на факультет.
   Заступник декана Лариса Карпенко нагадала, що на факультеті триває сесія та закликала всіх дотримуватися порядку проведення екзаменів. Заступник декана Віра Бутенко уточнила окремі питання щодо організації роботи аспірантів факультету аграрного менеджменту.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook