Успішні і щасливі: вручення дипломів магістрам ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

5 грудня 2022 року

 30 листопада 2022 року відбувся випуск магістрів факультету аграрного менеджменту 2022 денної та заочної форм навчання. Які ж всі раді були побачитися і привітати один одного в стінах рідного Університету!

З вітальним словом до випускників звернувся ректор НУБіП України, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який привітав нас з цією значною подією і побажав кожному знайти в житті свій шлях.

До вітань доєдналися і завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту, викладачі, гості. Зокрема, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук щиро побажала нам успіхів, кар’єрного зростання, цікавих ідей для втілення. Окремо Лідія Василівна наголосила на ролі молоді в розбудові сучасної країни, тому що розум, впевненість і незламність – це ті якості, завдяки яким кожен з нас отримує Перемогу на своєму фронті.

Декан факультету, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Дмитрович Остапчук зачитав наказ про відрахування нас із НУБіП України у зв’язку із закінченням навчання та також побажав професійного зростання і перемог в житті.

От і настав черговий етап нашого дорослішання! Сумно і радісно одночасно. Ще вчора переживали за успішність захисту магістерських робіт, а сьогодні ми вже дипломовані фахівці. Зізнаємося, що в цей непростий час навчатися було вкрай важко. Але ми впоралися зі всіма випробуваннями! Звісно, не можна промовчати про велику підтримку і допомогу всіх викладачів! Завдяки вашому професійному підходу, досвіду, безмежній щирості і людяності ми не тільки отримали дипломи, а й зарядилися позитивним настроєм на роботу, професійне зростання та Перемогу!

Весь час навчання викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту і ми, студенти, були тим єдиним організмом, тією командою, з якою не страшні будь-які перепони! Ми навчались, мріяли, створювали проекти… А ще ми разом допомагали тим випускникам, які зараз на фронті боронять нашу країну від ворога і завдяки яким ми можемо навчатися, працювати, отримувати дипломи.

Та окремі слова вдячності хотілося би сказати професору Лідії Василівні Шинкарук. Ви – неймовірні! Ваш досвід, Ваше добре серце – приклад нам на все життя!

Марина Миколаївна Дєліні, в.о.завідувача кафедри, один із найкращих наших викладачів, для якої теж не існує нічого неможливого! Дякуємо Вам!

А наполегливість, оптимізм та віра в кожного нашого наставника Анни Вадимівни Дергач змушували нас попри все виконувати ті завдання, які ми думали не зробимо ніколи!

Та які у нас у всіх були гарні керівники магістерських робіт! Іншим тільки мріяти!

А тепер, вже за доброю традицією, ми, випускники найкращої освітньої програми, хочемо звернутися до тих, хто ще не визначився із вибором професії та навчального закладу:

Тільки НУБіП України!

Тільки факультет аграрного менеджменту!

Тільки магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Перевірено на власному досвіді

  

  

  

  

  

 

 
Випускники кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Дорогі наші випускники! Ви – наша гордість.

Будь ласка, не розгубіть ваші знання і впевненість, мудрість і оптимізм, амбіційність і завзятість! Натхнення вам, наполегливості, професійних здобутків, перемог, реалізації всіх задумів!

Правду говорять: «У руках молоді майбутнє». Освічені молоді люди – це ті стовпи, на яких завжди буде триматися суспільство. А дивлячись на вас – на ваші щирі посмішки, згадуючи під час навчання ваші прагнення, впевненість, вміння приймати рішення – стає зрозумілим, що все буде добре. Так, саме на ваші плечі лягає велика відповідальність, але зараз, як ніколи, нашій країні потрібна ваша активна участь, ваш розум і ваші навички, зокрема і ті, що ви отримали під час навчання.

Бажаємо вам щасливої щедрої долі! Хай ваша дорога життя буде легкою та цікавою, сповненою позитивом, звершеннями, цікавими подіями!

Всім нам Миру, Перемоги, сил і незламності!

А вам, дорогі наші випускники, в добрий час!

 

 

Колектив кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook