Адміністрація ВСП «Мукачівський фаховий коледж України» звітує колективу

30 листопада 2022 року
   Щороку наприкінці зимового семестру у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбуваються збори трудового колективу, на яких адміністрація коледжу в особі директора Юрія Садварі та голова профспілкового комітету Магдалина Апшай звітують про пророблену роботу упродовж календарного року. Цей рік, не дивлячись на те, що країна живе в умовах воєнного стану внаслідок повномасштабного російського вторгнення на територію України, не став винятком.

F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9444.JPG

   У залі засідань зібрався чисельний колектив нашого закладу, поважні гості, які брали участь у онлайн-спілкуванні Оксана Барановська, учений секретар НУБіП України, Олександр Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, Олена Яра, декан юридичного факультету, голова Наглядової ради,  а також були присутні в залі засідань  Сніжана Локес, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, Іван Паук, голова ФГ «Михалик», Іван Пруниця, член Наглядової ради, головний агроном ФГ «Плеша» Олександр Гарновді, голова виноробів, виноградарів та дистиляторів Закарпатської області Михайло Гардей, голова профспілки Мукачівської районної ради АПК,  щоб  дати оцінку роботи адміністрації та  заслухати перспективні плани на наступний 2023 рік.

F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9455.JPG

F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9471.JPG

   Згідно з порядком денним, першим звітував колективу очільник коледжу Юрій Садварі. У звітній доповіді Юрій Юрійович зосередив увагу на основних напрямах діяльності у поточному році, провів детальний аналіз кадрового забезпечення та якісного складу педагогічних працівників, контингенту студентів за формами навчання, зупинився на основних напрямах методичної, виховної та спортивно-масової роботи. Важливим і важким напрямом цьогорічної роботи адміністрації коледжу є робота з удосконалення та покращення  матеріально-технічної бази, забезпечення фінансово-економічної стабільності. Але і з цими завданнями колектив впорався непогано: проведено  поточні ремонти, створено належні побутові умови, наведено  лад в аудиторіях, лабораторіях, гуртожитках тощо. Щодо фінансування, то за загальним фондом його виконано на 100%, за спеціальним –  на 118%. 
   «Одним з пріоритетних напрямів діяльності адміністрації та всього колективу є активізація міжнародного співробітництва, що становить невід’ємну складову у розвитку нашого навчального закладу, – зазначив керівник. – За звітній період адміністрація коледжу спрямовувала свої зусилля на інтенсифікацію міжнародних відносин академічного співробітництва. Продовжується співпраця з Німеччиною, Словаччиною, Угорщиною та Австрією (Бургенланд). Але, незважаючи на всі позитивні напрямки роботи,  ця  співпраця має вийти на вищий щабель  уже сьогодні. Адже без цього успішно інтегруватись у світовий освітньо-науковий простір ми не зможемо».
   У звітній доповіді Юрій Юрійович чітко окреслив перспективи розвитку фахового коледжу на 2023 рік, запевнив, що адміністрація спрямовуватиме свою роботу на  переорієнтацію освітнього процесу відповідно до вимог сучасного життя.
   Підбиваючи підсумки, директор зауважив, що реалізація усіх завдань забезпечить підвищення конкурентоспроможності навчального закладу на внутрішньому ринку надання освітніх послуг, ефективного використання бюджетних коштів, на зростання добробуту студентів, педагогічного колективу та трудового колективу в цілому.
   На закінчення керівник висловив щиру подяку ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України –  ректору Станіславу Ніколаєнку, ученому секретарю Оксані Барановській, проректору з науково-педагогічної роботи Василю Шинкаруку, декану юридичного факультету Олені Ярі та іншим науковцям, завідувачам кафедр, деканам, педагогічному, студентському колективам коледжу, усім працівникам за підтримку та допомогу у становленні нашого коледжу до європейського рівня.
   У обговоренні доповіді взяли участь: Вікторія Попович, заступник директора з виховної роботи, завідувачі відділень Ольга Гудзовата, Мар’яна Гуленко, Сергій СоскідаНадія Кнап, завідувач Міжкафедральної навчальної лабораторії, Ігор Грубінка, завідувач навчально-виробничою практикою, Іван Паук, голова ФГ «Михалик», Іван Гуральник, комендант гуртожитку, Аліса Улинець, завідувач навчально-методичним кабінетом, Валентина Понзель, голова ради студентського самоврядування коледжу, Ольга Шелухіна, член студентської ради відділення бухгалтерсько-туристичних дисциплін. Усі виступаючі зазначили, що адміністрація коледжу упродовж року скеровувала  свою роботу на успішну реалізацію освітніх завдань, на якісну фахову підготовку здобувачів освіти, дбала про безпеку студентів та працівників, тісно співпрацювала зі студентським активом, забезпечувала фінансову стійкість навчального закладу тощо, тому одноголосно запропонували звіт адміністрації схвалити, а її  роботу визнати задовільною. 
F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9500.JPG 
F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9497.JPG
F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9503.JPG 
F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9505.JPG F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9511.JPG 
F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9515.JPG

F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9562.JPGF:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9498.JPGF:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9569.JPG

   Про роботу профспілкового комітету у 2022 році прозвітувала голова первинної профспілкової організації  Магдалина Апшай

F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9530.JPG

   Позитивні відгуки про роботу профспілкового комітету коледжу  звучали  у виступах Наталії Крижанівської – члена профспілкового комітету та Михайла Гардея – голови профспілки Мукачівської районної ради АПК. Виступаючі запропонували звіт голови первинної профспілкової організації схвалити, роботу вважати задовільною.

F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9539.JPGF:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9543.JPG
F:\WWW   FOTO TEX   24 11 22\7B1A9484.JPG
  
   Підводячи підсумки Юрій Юрійович подякував усім присутнім за злагоджену роботу, побажав міцного здоров’я, наснаги у реалізації освітніх завдань, добробуту і найголовніше – МИРУ на нашій благословенній землі.
                                  
 
Секретар педагогічної ради
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook