Відбулося чергове засідання Вченої ради економічного факультету

29 листопада 2022 року
       17 листопада 2022 року відбулося засідання Вченої ради економічного факультету.
 
     До порядку денного Вченої ради економічного факультету в листопаді було внесено питання присвоєння вчених звань, навчально-наукової роботи кафедри обліку та оподаткування, результати проходження виробничої практики та стан підготовки до захисту студентів ОС «Магістр»; навчально-методичне забезпечення та інше.
 
    На Вченій раді було акцентовано увагу на роботі кафедри обліку та оподаткування, про що доповіла завідувач кафедри, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В. Вона розповіла про освітні програми кафедри: ОПП «Облік і аудит» ОС Бакалавр, «Облік і аудит» ОС Магістр, ОНП «Облік і оподаткування» PhD (доктор філософії). Гуцаленко Л.В. зосередила увагу на кадровому забезпеченні, динаміці зарахування здобувачів ступенів вищої освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування», забезпеченні електронно-навчальними курсами, науковій діяльності науково-педагогічних працівників, науково-дослідній роботі кафедри, діяльності навчально-науково-виробничої лабораторії «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку», науковій роботі студентів, лекціях, семінарах-тренінгах за участі стейкхолдерів. Кафедрою обліку та оподаткування визначено наступні стратегічні напрями розвитку: посилення профорієнтаційної роботи; викладання навчальних дисциплін з використанням програмних продуктів; збільшення публікаційної активності НПП кафедри в наукометричних базах Scopus, WoS та наукових фахових виданнях.

       Гаранти освітніх програм доповіли про результати проходження виробничої практики та стан підготовки до захисту студентів ОС «Магістр».
 
      Члени Вченої ради рекомендували до друку навчально-методичну літературу, обговорили інші важливі питання життєдіяльності факультету.

 

Лариса Олійник,
секретар Вченої ради економічного факультету
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook