ВІДБУВСЯ ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

25 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України
   25 листопада 2022 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів випускникам спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

   В Університеті вручення дипломів магістрам – визначна подія, адже це остаточне підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної праці. Роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли магістрам – лікарям ветеринарної медицини вручили заповітні дипломи.

     З вітальним словом до випускників і їх батьків, звернувся ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, який сердечно привітав їх із завершення навчання і наголосив, що вони є фахівцями, які забезпечує здоров’я тварин та оберігають людство. Він наголосив, що цей навчальний рік, незважаючи на війну і пандемію Covid-19, був для університету і нашої країни не простим але ми змогли успішно його завершити. Побажав випускникам успіхів у подальшій роботі та активно працювати над досягненням своє мрії – і надалі розвиватися як висококваліфіковані лікарі ветеринарної медицини. Не забувати про рідну alma mater, високо носити звання випускника НУБіП України. Всім присутнім ректор побажав міцного здоров’я, мирного неба та нашої найшвидшої перемоги.

 

 

   На заході було вшановано хвилиною мовчання загиблих випускників факультету внаслідок нападу росії на Україну.

   Щирі слова привітання пролунали від декана факультету ветеринарної медицини академіка НААН України Миколи Цвіліховського. Він привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Наголосив, що сьогодні перед випускниками відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, а диплом випускника факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України стане не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини лікарів ветеринарної медицини.

 

 

 

   Від випускників зі словами вдячності виступила Оксана Кравчук, яка подякувала ректорату і деканату за організацію на високому рівні освітнього процесу в цей не простий час для нашої країни та професорсько-викладацькому складу за надані знання та практичні уміння.

 

   Ще раз вітаємо всіх випускників «МАГІСТРІВ-2022» з цією знаменною подією у їхньому житті, бажаємо всім благополуччя, сімейного щастя, міцного здоров’я, мирного неба та успіхів у роботі!

Слава факультету!
Слава Університету!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Мельник Володимир, Тарас Савчук,
заступники декана

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook