ВІДБУЛАСЬ ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ З КУРАТОРОМ

14 листопада 2022, 15:49
ФВМ НУБіП України

   Відбулась зустріч зі студентами першого курсу 6 групи факультету ветеринарної медицини з їх наставником, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Романом Бокотьком.
   Студенти обговорили з наставником узагальнені результати навчання та поради для подальшого виправлення певних ситуацій. Ситуації які створились в групі під час війни та дистанційного навчання, які пов’язані з окупацією та роботою студенів в територіальній обороні та волонтерами.
   Сподіваюсь вони стануть величезним досвідом для створення гармонійного життя кожного студента.

   Здобування освіти лікаря ветеринарної медицини нічим не легша за гуманну медицину та є складним, довгим і цікавим процесом який в мирний час поєднував в собі літні практики та студентське життя.
   Але дні та тижні навчального року минають надзвичайно стрімко і вже зовсім скоро необхідно робити підсумки результатів навчання. Тому наставник 6 групи 1 курсу наголосив про підсилення уваги до навчального процесу.
   В кінці зустрічі привітав студентів, які пережили окупацію та на даний час перебувають на безпечній території завдяки нашим Збройним Силам України.
Наставником академічної групи також наголошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України, своєчасність та обов’язковість відвідування занять, особливо в такий непростий для країни час, щоб повноцінно навчатись та здобувати знання.
   Наставник 6 групи 1 курсу надав відповіді на всі питання студентів-першокурсників.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу НУБіП України.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook