ВОГНИКИ СВІТЛА,ТЕПЛА І ДОБРОТИ

8 листопада 2022 року

 

1За останні дні всі ми відчули наслідки ракетних ударів по критичній інфраструктурі та цінність світла і тепла в оселях. Особливо важливо розуміти цю потребу для наших воїнів, які перебувають в надскладних умовах! Щоб бодай трохи зігріти наших захисників в окопах та бліндажах ми вирішили виготовляти для них окопні свічки. Тому на виховну годину до студентів- механіків другого курсу ми запросили представників «Центру дитячої і юнацької творчості» для перегляду майстер-класу. А далі хлопці старанно і з любов’ю виготовляли окопні свічки із наперед заготовлених матеріалів.

2345687

Окопні свічки дають сильне полум’я, їх використовують для різних потреб. Зокрема ними можна обігріти невеликий бліндаж чи укриття та зігріти на ній їжу чи навіть закип’ятити воду. Також таким свічкам не страшний дощ чи сніг – з їхньою допомогою можна розпалити багаття навіть з мокрої деревини.

Ці свічки ми робили від великої любові до України та наших захисників - воїнів Збройних сил України. Аби тепло наших сердець зігрівало їх разом з цими свічками.

Наталія ЮРЧИШИН,
куратор групи 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook