Постерна конференція студентів магістратури механіко-технологічного факультету

2 листопада 2022 року
   Не зважаючи на важкі умови військового стану, атаки агресора та енергетичні збої, магістранти механіко-технологічного факультету продовжують впевнений рух до захисту випускних магістерських робіт.
   1 листопада 2022 року 52 студенти магістратури 2-го року навчання, спеціальностей «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт», представили результати своїх досліджень, в рамках постерної конференції. Захід пройшов відкрито, у дистанційному форматі, з використанням платформи Cisco Webex Meetings. Кожен автор магістерської роботи, толерантно і впевнено доводив актуальність своєї розробки та достовірність отриманих результатів. Якість доповідей, рівень наукової і професійної підготовки магістрів, контролювали: декан факультету Вячеслав Братішко, заступники декана, з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак і Оксана Ачкевич, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова та науково-педагогічні працівники випускових кафедр факультету.
   Доповіді студентів були присвячені питанням вдосконалення сучасних технологій збирання та вирощування сільськогосподарських культур, розробки сучасних технічних засобів для виробництва біопалива, проектуванню новітніх технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, логістичного забезпечення та оптимізації транспортних мереж України і Європи, розробки програм для керування механізованими процесами на тваринницьких і ремонтних підприємствах. Активну участь у конференції, також приймали і керівники магістерських робіт. Формат конференції був побудований в комунікативному полі доповідача та бажаючих поставити запитання, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою всіх учасників заходу.

   Багато представлених магістерських робіт мають практичну цінність для сучасного розвитку агропромислового комплексу нашої держави, результати наукових досліджень яких можна реалізувати на провідних аграрних та транспортних підприємствах України. Серед таких напрацювань слід відзначити роботи Наталії Стовбун з підвищенням ефективності роботи газогенератора, Богдана Вінника з модернізацією зернової сушарки, з псевдорозрідженим шаром, Дмитра Малиги з обґрунтуванням нової технології кормоприготування, Тетяни Жураковської з дослідженнями екологічних чинників в ланцюгах постачань аграрної продукції. У рамках комплексної тематики, студенти спеціальності «Автомобільний транспорт» Наталія Місюк, Вікторія Гудим та Олексій Краснолуцький презентували цікаву розробку транспортного засобу, для перевезення неподільних вантажів аграрного призначення.
   Бажаємо майбутнім магістрам вдалого захисту представлених магістерських робіт перед екзаменаційними комісіями, миру, здоров’я і Перемоги!
 
Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook