25 листопада - засідання Ректорату

25 листопада 2014, 9:00

 25 листопада о 9-00 в к.231а навчального корпусу №10 відбудеться засідання Ректорату університету.

Проект порядку денного:

1. Про результати перевірки діяльності університету Державною фінансовою інспекцією. Доповідає головний бухгалтер Кондрицька Тетяна Павлівна.
 
2. Про затвердження Правил прийому до НУБіП України на 2015 р. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Волошин Семен Михайлович.
 
3. Звіти про роботу служб головного енергетика та головного механіка з підтримки життєдіяльності університету та недопущення порушень Правил технічної безпеки в поточному році. Доповідають: головний енергетик Басан Борис Іванович та головний механік Горецький Юрій Васильович. 
 
4. Звіт про роботу та перспективи діяльності Наукового парку НУБіП України «Стале природокористування та якість життя». Доповідає директор Наукового парку Шепелєв Сергій Олександрович.
 
5. Інформація про виконання плану роботи за минулий місяць та план роботи на наступний місяць. Доповідає директор Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя Мельничук Сергій Дмитрович.
 
6. Про підготовку до зимової екзаменаційної сесії 2014-2015 н.р. Доповідає начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна.
 
7. Про цифрове видавництво НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи і розвитку університету Кудін Андрій Вячеславович.
 
8. Про рейтинг НУБіП України в системі оцінки діяльності ВНЗ Міністерства освіти і науки України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
 
9. Про результати роботи комісії з оптимізації структури університету. Доповідає голова комісії, радник ректора Войтюк Дмитро Григорович.
 
10. РІЗНЕ.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook