Відбулося жовтневе засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

22 жовтня 2022 року

   21 жовтня 2022 року на засіданні вченої ради факультету аграрного менеджменту відповідно до порядку денного розглянули ряд питань серед яких організація навчання на факультеті, підготовка до захистів магістерських робіт, затвердження тем дисертаційних робіт для аспірантів.

   Заступник декана факультету Людмила Чорненька доповіла про організацію навчання на факультеті у 1 семестрі 2022-2023 навчального року, зазначивши, що першочерговими завданнями є безпека всіх учасників освітнього процесу (дотримання вимог Інструкції щодо правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні) та стовідсоткова залученість здобувачів освітнього процесу до навчання, участі в олімпіадах, наукових, мистецьких, спортивних  заходах, керівництво та написання наукових праць спільно зі студентами, активізація роботи наставників академічних груп.
   Заступник декана Лариса Карпенко доповіла про підготовку до захистів магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання, відзначивши, що всі здобувачі освіти мають виконати вимоги діючих положень, пройти попередній захист на випускових кафедрах і перевірку на наявність плагіату в роботах.
   Гарант PhD ОНП «Менеджмент» Тетяна Балановська висвітлила питання затвердження тем дисертаційних робіт для аспірантів. Члени вченої ради детально розглянули запропоновані тематики та прийняли схвальне рішення щодо їх затвердження. 
   Про результати стажування в Технічному університеті Їлдиз, що знаходиться в місті Стамбул Туреччини прозвітувала доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва. Доповідач зазначила, що за результатами стажування існують усні домовленості щодо перспектив співпраці.
   З науковою доповіддю на тему «Напрями дослідження та роль Lean Management в світі» виступила аспірантка 3 року навчання Єлизавета Беляєва. В ході засідання були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали.
 
Секретар вченої ради
факультету аграрного менеджменту
Лариса Карпенко
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook