Кафедра романо-германських мов і перекладу: освітня й наукова співпраця триває

14 жовтня 2022 року

 13 жовтня 2022 року завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету Марія Личук взяла участь у відкритій зустрічі з експертами під час акредитації ОП «Германські мови і переклад (англійська та німецька мови)», другий (магістерський) рівень здобувачів вищої освіти, у Полтавському державному аграрному університеті. 

 
         Співпраця кафедри романо-германських мов і перекладу НУБіП України та кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАУ – досить давня. Початком стало проходження підвищення кваліфікації з 2015 року. Починаючи з 2020 року викладачі кафедри романо-германських мов і перекладу беруть участь у роботі щорічної Всеукраїнської науково-практичної конференції «Мова і міжкультурна комунікація: теорія та практика». За Матеріалами ІІ конференції була підготовлена колективна монографія, яку мала честь рецензувати завідувач кафедри, доктор філологічних наук,
професор Марія Личук.
           Завідувач кафедри Марія Личук також рецензувала ОП «Германські мови і переклад (англійська та німецька мови)», для здобувачів другого (магістерського) рівня. Відзначила основні позитивні характеристики ОП, зокрема належний рівень структурування та відповідність чинному стандарту.
           Колектив кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін разом зі своєю очільницею доцентом Наталією Сизоненко – відповідальні, вимогливі до себе і своїх студентів, професіонали, мають необхідний науковий потенціал і доробки, що відзначали і вітали всіучасники відкритої зустрічі, тому підготовка спеціалістів-філологів другого(магістерського) рівня проводиться на високому методичному та науковому рівнях.
Бажаємо нових освітніх висот! 
Марія Личук,
завідувач кафедри романо-
германських мов і перекладу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook