Першокурсники спеціальності «Соціальна робота»: як тебе не любити Києве мій

13 жовтня 2022 року

 Студенти спеціальності «Соціальна робота» під час очного навчання по максимуму використовували його можливості, бо розуміли, що в країні війна і пандемія. За два дні до масованих ракетних ударів по місту Києву наші студенти зібрались разом задля поглиблення знань з історії, задля того, аби в черговий раз впевнитись що ми – команда та звісно ж – гарно провести час!

 

   Отож, цього дня на наших студентів чекало щось! Головна умова квесту – мати фотокамери! Адже, кожна команда отримала конверт завдання у вигляді закодованого фрагменту архітектурних пам’яток столиці, були і міні підказки, що допомагали знайти вказаний об’єкт. На цьому завдання не закінчувались, адже на фоні знайденої локації потрібно було зробити креативну фотографію як підтвердження виконаного завдання.
  Організатори квесту були приємно здивовані, з яким натхненням, серйозністю та позитивом учасники підійшли до виконання завдань! Важливою умовою було те, що команда мала не поділятись під час гри, бо люди разом можуть зробити те, чого не в силах зробити поодинці. 
   Було відрадно бачити об’єднання команд, коли ніхто не залишався осторонь, не нарікав на стомленість, складність та непередбачуваність маршруту.
 
   Підказки також були зашифровані, адже в них, наводились маловідомі факти та деталі, наприклад: «У руках вона тримає калинову гілку – вічний символ України», або ж «Не встиг приїхати Гетьман до Києва, як його вже заарештували» (Інтернет велика сила! – Яку команди з честю використали!)
  
   Першочергова мета, яка стояла перед організаторами заходу – організувати студентам повноцінний, емоційний відпочинок, по-друге – пробудити в них знання з історії України, які були отриманні під час навчання у своїх попередніх закладах освіти, по третє – ми в черговий раз впевнили що молодь України справжні та щирі патріоти своєї Батьківщини!
   ОТОЖ, ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
  Слово від організаторів квесту: Дорогі першокурсники, ми вами неймовіро пишаємось, адже нам дістались найкращі! З Вами хоч в на експедицію на край світу, хоч у Космос! Ви маєте неймовірний потенціал, незрівнянну енергетику та нездоланний позитив! Наша Батьківщина має майбутнє, адже має таку МОЛОДЬ!
 
Каріна ФЕДЧЕНКО та Вікторія БУДЕГАЙ,
асистенти кафедри соціальної роботи та реабілітації
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook