В Бережанському агротехнічному інституті започатковано проєкт неформального спілкування керівництва із студентською молоддю - «Чаювання з директором»

13 жовтня 2022 року

1665058215948    Антуан де Сент-Екзюпері писав: «Єдина справжня розкіш – це розкіш людського спілкування». Освітній процес – це, звісно, безперервне спілкування: студенти, друзі, викладачі, адміністрація, куратори…Та в цій постійній комунікації часто не вистачає звичайного, неспішного спілкування – спілкування не просто людини з людиною, а душі з душею… 

      5 жовтня 2022 року студентська рада інституту була запрошена на щиру розмову та чаювання з директором освітнього закладу Жибаком Мироном Миколайовичем.

1665058215955     У ході бесіди, були обговорені питання щодо навчального процесу, відвідування молоддю занять, культурної, спортивної діяльності та волонтерської роботи, життєві орієнтири успішної людини. Окрім того кожний студент мав нагоду поставити очільнику інституту запитання та висловити свої пропозиції на рахунок студентської взаємодії з викладацьким складом та дирекцією інституту, а також подати ініціативи на реалізацію певних проєктів.

IMG 3735    Варто зазначити, що такий спосіб взаємокомунікації допомагає студентам відкритись, заохочує брати активну участь у громадському житті інституту та всебічно розвиватись.

1665058215942    Тож наступні, теплі чаювання обов’язково не за горами, адже світ зробити кращим можна тільки разом!

Відділ гуманітарної освіти, виховання і студентських справ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook