Участь викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського у серії семінарів «Research Data, Methods and Scientific Writing»

30 вересня 2022 року

  

  Протягом червня-вересня 2022 р. науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяна Балановська та Оксана Гавриш прийняли участь у серії семінарів «Research Data, Methods and Scientific Writing», які було організовано Інститутом аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою ім. Лейбніца (ІАМО,Німеччина) у рамках проєкту «Земельна реформа в Україні: нові перспективи та виклики для сталого розвитку аграрного сектору та сільських територій» (Landreform_UA).

Мета проведення серії семінарів – вдосконалення практичних та базових методичних навичок учасників для підготовки та роботи над дослідницькими проєктами. Серія складалася з трьох одноденних семінарів: «Високоякісні дані для дослідження – вступ та питання репрезентативності» (2 червня 2022 р.), «Написання та подача статті або розширених тез конференції» (9 червня 2022 р.), «Емпіричні дослідження в економіці сільського господарства та розвитку: як розробити обґрунтований емпіричний проєкт» (22 вересня 2022 р.).
Доповідачами серії семінарів «Research Data, Methods and Scientific Writing» були провідні українські та міжнародні лектори Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою ім. Лейбніца (ІАМО): Dr. Лена Кун, Dr. Іхтійор Бобожонов, Dr. Олександр Перехожук, Dr. Василь Квартюк.
 
 
Під час серії семінарів науково-педагогічні працівники ознайомилися з необхідними методологічними основами для отримання та обробки досліджень, методами, які зазвичай використовуються для аналізу наукових питань в економіці сільського господарства, а також покращили свої навички, необхідні для публікації результатів досліджень у рецензованих журналах і, зрештою, для наукового спілкування.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам семінару за надану можливість прийняти участь у серії семінарів та отримати цікаву й корисну інформацію!
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
 
  
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook