На кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. Синькова відбулась постерна конференція слухачів магістратури другого року навчання

27 вересня 2022 року
   Перший семестр для магістрів другого року навчання розпочався підготовкою до презентації доробку у розрізі випускних магістерських робіт. У форматі наукового кафедрального семінару відбулась постерна конференція дипломних робіт студентів магістратури, які навчаються за освітньою програмою 141 - «Електротехніка, електроенергетика та електромеханіка».

   Студентам важливо було лаконічно і змістовно впродовж декількох хвилин представити основні результати у вигляді підготовленого постера та презентації до нього.
   Своїми доповідями слухачі магістратури показали достатній рівень знань, здобутих у процесі аудиторного та практичного навчання. Серед нинішніх здобувачів є чимало прізвищ, які пов’язані з партнерами-роботодавцями нашого інституту через дуальну форму навчання, або часткове працевлаштування. Теми постерних доповідей стосувалися сучасних напрямів підвищення надійності та енергоефективності розподільних мереж, відновлюваної енергетики, систем релейного захисту та автоматики.

   Цікаві доповіді прозвучали з уст Віталія Діденка (керівник - доц. Семен Волошин) щодо модернізації систем моніторингу електроспоживання на базі пристрою Smart Panel, Романа Венгера (керівник - доц. Світлана Макаревич) про сучасні методи досліджень гібридних систем електропостачання, Романа Марченка (керівник - проф. Віктор Каплун) щодо використання методів динамічного енергоменеджменту у формуванні енергетичного балансу підприємства на прикладі діючої сонячної електростанції потужністю 250 кВт, Євгена Швидченка (керівник - доц. Андрій Петренко), який виконав дослідження та запропонував шляхи мінімізації втрат електроенергії трансформаторної підстанції.

   Формат конференції передбачав дискусію та більш глибоке розуміння з боку наставників про автентичність та дослідницький рівень підготовлених доповідей.
   Перший крок до захисту випускних магістерських робіт зроблено. Ще буде перевірка виконання вимог академічної доброчесності, попередній захист завершених робіт та представлення їх перед екзаменаційною комісією.
   Колектив кафедри сподівається, що переважна більшість цьогорічних випускників ОС «Магістр» успішно завершить навчання і поповнить ряди славетних енергетиків країни!


Світлана Макаревич,
доцент кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook