ВІДБУЛАСЯ ПЕРША ЗУСТРІЧ КУРАТОРА 6 ГРУПИ 1 КУРСУ, ЯКА БУЛА ПРИСВЯЧЕНА ОБГОВОРЕННЮ НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

24 вересня 2022, 9:34
ФВМ НУБіП України

   23 вересня 2022 р. (на п’ятий день навчання) відбулося засідання виховної години 1 курсу 6 групи з факультету ветеринарної медицини, які знаходяться на очному навчанні. На засіданні розглянуто питання щодо явки студентів на очні заняття, місця їх перебування та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності групи в цілому.

   Зазначив наставник групу про велику відповідальність кожного з них перед ввіреними їм студентським життям. Наголосив, що зараз на очному навчанні потрібно максимально здобувати знання зі спеціалізованих предметів, які стосуються вищої освіти першого курсу, і яким потрібно максимум приділити уваги.
   Відмітив, що здобувачі вищої освіти знаходяться у захваті від того, що вийшли на очне навчання. Особливо першокурсники, їм дуже цікаво знаходитись на заняттях і про це свідчить високий відсоток їх явки.

   Наставник групи проінформував про загальну відвідуваність студентів першого курсу. Також звернувся до студентів з розумінням поставитись один до одного та допомагати один одному зорієнтуватись в університетському житті. Наголосив, що староста має тримати під контролем перебіг навчання та відвідуваність кожного студента та повідомляти про причину відсутності студента на парі куратору групі. Дотримуватися в корпусі правил поводження під час воєнного стану та усіх рекомендацій щодо протидії поширенню вірусу COVID-19.
   Наголосив на проведені виховних годин (щопонеділка, третя пара), які повинні бути спрямовані на культурно-патріотичне виховання здобувачів, формування у них громадянської та професійної свідомості, а також здобутком нових знань. Також зупинився на відвідувані занять студентів. Закликав стати студентів своєї групи справжніми друзями для куратора, постійно спілкуватися і тримати зв'язок, за потреби підтримати один одного морально та допомагати у скрутній ситуації.

    Закликав наставник групи студентів тісно працювати зі студентами паралельних груп, ділитися досвідом та знаннями між собою, адже їх чекає здача єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Тому студентам потрібно про це пам’ятати й готуватись до цих випробувань. Наголосив на графіку подання звітів щомісяця, щодо рейтингової комісії протягом всього навчального року, де бали будуть впливати на загальний рейтинг (максимум можна набрати 10 балів).
   Староста Скопець Єлизавета Олександрівна детально доповіла про стан виконання графіку освітнього процесу здобувачами групи, місця їх перебування (проживання) та кількість поселених у гуртожитку студентів (які кімнати).
   На завершення засідання, наставник групи Роман Бокотько закликав старосту 6 групи 1 курсу повною мірою володіти ситуацією по групі, підтримувати постійний зв’язок з куратором групи, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою та якнайшвидшої перемоги над окупантами.

Слава Україні!


Заступник директора НДІ здоров’я тварин з питань
студентської наукової роботи,
кандидат ветеринарних наук, старший викладач кафедри
хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка
Роман Бокотько
Студентка 6 групи 1 курсу:
Марчишина Ірина

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook