На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася чергова зустріч з роботодавцями ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»

10 вересня 2022 року
   Згідно з програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2025» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася чергова зустріч з питань практичної підготовки здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з представниками роботодавців. Цього разу в університет завітами представники ПрАТ «МХП» – керівник відділу професійного навчання Олена Азєєва і фахівець з навчання Ксенія Моторіна.
 
  У своєму виступі Олена Азєєва зосередила увагу здобувачів на основних завданнях, яке ставить перед собою їхнє підприємство – пошук талановитої молоді, розширення практичної складової підготовки студентів, поглиблення співпраці у рамках запровадження дуальної освіти та підготовка висококваліфікованих фахівців для агропромислового комплексу країни. Вона детально зупинилася на формах співпраці і розповіла про виробничі екскурсії, навчальні та виробничі практики, стажування студентів та викладачів та елементи дуальної освіти.
 
   Ксенія Моторіна ознайомила здобувачів освіти з історією створення ПрАТ «МХП», його структурою, місцями знаходження підприємств, досягненнях, перспективах навчання та працевлаштування здобувачів вищої освіти. Разом зі студентами вони обговорили основні компетенції, які вимагає роботодавець від випускників закладів вищої освіти. Студенти із задоволенням ставили безліч запитань, які їх цікавили. Загалом зустріч пройшла у позитивній атмосфері.
  По закінченню засідання кожен з присутніх здобувачів вищої освіти мав змогу пройти анкетування, на основі якого будуть відібрані претенденти на проходження виробничих практик на базі різних підприємств агрохолдингу. Також було досягнуто домовленостей про проведення одноденної екскурсії на підприємство для студентів і викладачів нашого факультету.
 
Сергій Грищенко,

заступник декана факультету 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook