Студенти ННІ якості біоресурсів та безпеки життя вивчають міжнародний досвід та інноваційні технології застосування харчових добавок із натуральної сировини
6 листопада кафедрою технології м´ясних, рибних та морепродуктів проведено Міжнародний науково-практичний семінар «Европейський досвід застосування високофункціональних білків у м’ясній промисловості».
На семінарі було представлено матеріали щодо інноваційних технологій застосування харчових добавок із натуральної сировини. Директор компанії Scanflavor ( Данія) Хайні Естергаард та технолог фірми Chr.Hansen (Данія) Рибачук Олег виступили з доповідями та демонстрацією фільмів із технології застосування високофункціональних харчових добавок у технології ковбасних виробів. У семінарі взяли участь студенти та викладачі кафедри.
Тетяна Константинівна Лебська,
завідувач кафедри технології м´ясних, рибних та морепродуктів