Ректорат: зарахування вступників за державним замовленням та набір студентів за контрактом

5 вересня 2022 року
   5 вересня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене якості освітнього процесу, вступній кампанії, підготовці матеріальної бази до поселення першокурсників, плануванню діяльності на поточний тиждень. Завершується зарахування вступників за державним замовленням на базі повної загальної середньої освіти, подають оригінали документів абітурієнти-випускники коледжів. В активну фазу переходить вступна кампанія до магістратури.

 

   Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про підготовку наказів до зарахування, а також ситуацію з поданням оригіналів документів вступників. Увага до випускників коледжів – до 9 вересня відбудеться зарахування за державним замовленням, 10-го – за контрактом.
   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про стан підготовки чергових випусків наукових видань університету, стан підготовки проєктів наукових досліджень на 2023 рік, опрацювання проєкту Положення про державну атестацію ЗВО у частині провадження наукової діяльності, інші робочі питання наукової діяльності. В НДГ заплановано завершення заготівлі силосу.

 

   Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко закцентував на підготовці зборів трудових колективів Ніжинського та Бережанського агротехнічних інститутів, ННІ неперервної освіти та туризму, факультету інформаційних технологій, на яких, зокрема, розглядатиметься питання обрання керівництва.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про набір іноземних студентів, продовження роботи з відкриття філій в Китаї. Більше 250 студентів звернулися до соціального відділу щодо встановлення пільг на проживання в студентських гуртожитках. Завершена підготовка їдальні в навчальному корпусі №11. В студентському містечку відбувається перехід на іншого провайдера інтернету. В планах також щомісячно проводити збори мешканців гуртожитку №12 щодо вирішення нагальних питань організації побуту.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про облаштування гуртожитку №5, роботи з аварійного перекриття даху гуртожитку №10. Готуються документи щодо старту опалювального сезону.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про перебіг освітнього процесу. З 19 вересня розпочнеться очне навчання для студентів нового набору.

 

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контроль за дотриманням графіку навчального процесу, переходом студентів старших курсів на дистанційне навчання, зарахуванням студентів нового набору як за державним замовленням, так і за контрактом, визначити алгоритм роботи з першокурсниками, організувати ефективну вступну кампанію до магістратури, спланувати проведення засідання ради роботодавців. Проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергію Кваші – посилення епідеміологічних обмежень, відновлення масового щеплення від COVID-19 на базі кампусу, контроль за ефективністю навчання в аспірантурі, міждисциплінарне поєднання в дослідженнях. Миколі Михайліченку – організувати загальні збори колективів, де проходитимуть вибори керівників. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції з організації проходження медичної комісії першокурсниками, проведення зборів мешканців гуртожитків №12, 13, 13а. Вадиму Кондратюку – спланувати проведення семінару на базі навчально-дослідних господарств. Валерію Іщенку – провести комісійну перевірку готовності гуртожитку №5.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook