Посвята у студенти в Немішаївському фаховому коледжі

30 серпня 2022 року
   День Знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного.

   29 серпня в Немішаївському фаховому коледжі відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвячення першокурсників у студенти.

   Захід став можливим лише завдяки Збройним силам України, які боронять Україну і на наше щастя урочистості не були затьмарені жодним оповіщення повітряної тривоги. Слава ЗСУ!

   Зі словами привітання до студентів, батьків, гостей звернувся директор коледжу В.І. Альохін, кандидат сільськогосподарських наук, доктор філософії в галузі державного управління, заслужений працівник сільського господарства України. Володимир Ілліч тепло привітав усіх першокурсників із знаменною у їх житті подією: «Нехай освітній процес приносить радість і задоволення, корисність і перспективу. Розвивайтеся, прагніть, практикуйте, експериментуйте! Знання — ваша сила!». Побажав скорішої Перемоги, Миру, спокою, невичерпної енергії, великих перспектив і легкого пізнання, натхненного навчання та наполегливої праці задля високих досягнень.

  Приємно, що на захід завітала високоповажна гостя і добрий друг коледжу О. М. Василевська-Смаглюк, народний депутат України IX скликання. Вітаючи першокурсників, Ольга Михайлівна зазначила, що кожен день студентського життя є цеглиною майбутньої кар’єри, підкреслила, що студенти завдяки високопрофесійному педагогічному колективу здобудуть глибокі сучасні знання з обраного фаху і будуть будівничими нової процвітаючої європейської України.

   Вітаємо дорогих першокурсників з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності!
   Бажаємо всім скорішої Перемоги, Миру, чистого неба, спокійного завтра! Студентам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети! Щира вдячність викладачам за високий професіоналізм, вірність покликанню і любов до студентів!
  Міцного всім здоров’я, успіхів у навчанні та праці, невичерпної енергії, щастя, оптимізму!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook