СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯ З ФУТБОЛУ

28 серпня 2022, 16:23
ФВМ НУБіП України

   Футбол — це командний вид спорту, який грається між двома командами по одинадцять гравців зі сферичним м'ячем. Близько 250 мільйонів чоловіків і жінок із більш ніж 200 країн грають у футбол, що робить його найпопулярнішим в світі видом спорту. Футбол є олімпійським видом спорту.

   Студенти факультету розпочали участь у змаганнях з футболу серед збірних команд факультетів і ННІ НУБіП України. Наша команда попала в групу «Б», де суперниками стали команди навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. У першому матчі команда факультету ветеринарної медицини зустрілася з командою навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження і нажаль поступилися з рахунком 0:5. В другому матчі проти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології здобула перемогу з рахунком 5:1 і тим самим вийшла в ¼ фіналу. Тому будемо тримати кулаки за них та дякуємо їм за гру.

 

 

   Було дуже приємно коли нашу команду прийшли підтримати уболівальники, які гучно і протягом усього матчу підтримували нашу команду. Тому від щирого серця хочеться всім їм подякувати, що знайшли час і так бурно підтримували наших футболістів протягом усього матчу.

   Наступний футбольний матч нашої команди факультету ветеринарної медицини відбудеться проти гуманітарно-педагогічного факультету 29.08.2022р. у понеділок о 18:00 год. на великому стадіоні НУБіП України. Тому надіємося на вашу підтримку в цій нелегкій грі та запрошуємо підтримати наших футболістів.

Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook