Аспіранти вступають на ОНП "Економіка підприємств та галузей національного господарства"

23 серпня 2022, 10:53

 

17 серпня 2022 року відбувся вступний екзамен зі спеціальності 051 "Економіка" для майбутніх аспірантів освітньо-наукової програми "Економіка підприємств та галузей національного господарства". Екзаменаційну комісію очолив декан економічного факультету, професор Анатолій Діброва.  

Також до складу комісії згідно наказу увійшли гарант програми, професор Вікторія Байдала, завідувач кафедри глобальної економіки, професор Наталія Вдовенко, професор кафедри економіки, професор Олександр Єрмаков, а також заступник декана з наукової роботи, доцент Юлія Негода

У вступному слові голова комісії Анатолій Діброва звернувся до майбутніх аспірантів з побажаннями успіху на шляху до омріяної мети, а також наголосив на актуальних питаннях сьогодення, які стосуються усіх учасників освітнього процесу у період військового стану.
Вступний екзамен  відбувався в очному форматі з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки. Після виконання письмової роботи  вступники мали співбесіду з членами приймальної комісії, яка впевнилася в належному рівні підготовки майбутніх науковців. 
Науково-викладацький колектив економічного факультету бажає успіху і сподівається скоро побачити нових аспірантів на своїх заняттях!
 
гарант ОНП, професор Вікторія Байдала 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook