Магістер з автомобільного транспорту Микола МІСЮК «Диплом НУБіП України – успішний старт моєї кар’єри!»

20 серпня 2022, 18:51
м. Київ НУБіП України

 

 

Історію творять люди!

Історію Університету творять його випускники!

 

Пан Микола – випускник 2018 року магістратури механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».

 

Миколо, скажіть, будь ласка, - як промайнули для вас роки навчання в нашому університеті? Чи складно було?

Швидко, навіть не помітив, як пролетів час. Складного у навчанні нічого, це ж весело, ми намагалися взяти від цього безтурботного часу все, бо ж батьки попереджали: після навчання веселощів стане значно менше, натомість – більше обов’язків. І, це дійсно, були цікаві, веселі та пізнавальні роки.

Які у вас були стосунки з одногрупниками і чи спілкуєтесь ви зараз?

Чудові! Ми були дружньою командою, таку ще треба було пошукати. Ми могли разом і посміятись, і поплакати. З деякими одногрупниками я ще спілкуюсь по цей час.

Де Ви працюєте? Яку посаду займаєте? Який досвід роботи маєте?
     
На даний момент я працюю в компанії Titan Machinery Ukraine, яка займається технічним сервісом та інженерним менеджментом техніки Case IH. Займаю посаду інженера з ремонту та обслуговування машин. Прийшов в компанію без будь-якого досвіду в цій сфері. З часом я набрався досвіду і став професійним інженером.

Чи одразу все вдалось, чи виникали труднощі в процесі навчання, або влаштуванню на роботу?

Ні, труднощі це не про мене. В навчанні я був здібним студентом, та й староста, я надіюсь, був відповідальним (сміється). З роботою в мене все склалось дуже вдало, тому що, коли прийшов час виробничої практики на магістратурі механіко-технологічного факультету, я потрапив в компанію Titan Machinery Ukraine, де на даний час і працюю. Пройшов практику, стажування і все сталося як мало бути.

В якому віці ви почали працювати за спеціальністю?

Напевно що в 22 роки. Я довго був в пошуках, не знав чим займатись. На бакалавраті механіко-технологічного факультету я тільки приділяв час навчанню. А вже на магістратурі зміг поєднувати навчання і більш відповідально задумувався про фахову роботу.

Чи згадуєте студентське життя?

Так, звичайно згадую. Це було спокійне та легке життя. В ньому не було дорослих турбот. Ти спокійно ходиш на пари, не задумуючись ні про що, зустрічаєшся з друзями, говорячи на теперішньому сленгу живеш “на чілє”, “на раслабонє”.

Ваш меседж до теперішніх студентів-випускників?

На магістратурі механіко-технологічному факультеті з спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» є всі можливості для самореалізації і для того, щоб знайти роботу своєї мрії та ще й гідну платню. Можу сказати з власного досвіду: якщо Ви старатиметеся, докладатимете максимум зусиль до навчання і пошуку свого напряму в автотранспортній галузі агропромислового комплексу, то, точно, не пошкодуєте. Адже у Вас є прекрасні шанси реалізуватися і розвиватися в нашій Україні. Також, звісно, робіть так, щоб ваше хобі, стало вашою роботою, яка буде приносити Вам задоволення. Та не бійтесь щось змінювати у своєму житті.

Мирного неба! Слава Україні!

 

Інтерв’ю провела доцент кафедри технічного сервісу та

інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка

Людмила Тітова

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook