Новий навчальний рік магістри-міжнародники розпочали з практики

17 серпня 2022 року

15 серпня 2022 р. магістри спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» зустрілися онлайн на кураторській годині. Новий навчальний рік стартував в умовах воєнного стану, що ускладнило звичний формат навчального процесу. Незвичним також стало й те, що розпочався він у середині спекотного літнього місяця. Проте це не завадило студентству відразу активно включитися у роботу, оскільки цей семестр для них, у якості магістрів, є останнім і для його успішного завершення необхідно докласти значних зусиль.

Серед нагальних питань звичайно постало питання магістерської роботи, написання якої має добігати уже свого логічного завершення. Попереду чекають рецензування роботи, перевірка її на плагіат, попередній захист і моральна готовність, не без того, успішно презентувати свій науковий доробок. Дехто із магістрів задумується над тим, щоб і надалі здійснювати наукові пошуки за обраною тематикою та продовжити навчання в аспірантурі.

Інше нагальне питання – це проходження виробничої практики у змішаному форматі, з якої і розпочався навчальний рік. На кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук у перший навчальний день відбулася зустріч із магістрами керівника практики професора Олени Любовець та новопризначеного завідувача кафедри професора Олександра Шевчука.

Студентів познайомили із можливими базами практик, розподіливши їх відповідно до вподобань та можливостей кожного, провели інструктаж з безпеки життєдіяльності, окреслили основні завдання практичної роботи.
Отже, навчальний рік стартував успішно! Будемо сподіватися і на таке ж його успішне завершення!!!

 

 

 

Максим Іващук, Володимир Руденко,
магістри спеціальності «Міжнародні відносини»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook