Вікторія Лисюченко: обираю першим пріоритетом навчання на освітній програмі «Міжнародна економіка»

16 серпня 2022 року

 

       - Добрий день! Розкажіть коротко про себе.
     - Мене звати Вікторія Лисюченко, я випускниця Білогородської загальноосвітньої школи № 2 Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області. Ще з дитинства я захоплююсь математикою та вивченням англійської мови. У школі я мала найвищі оцінки з цих дисциплін, поповнювала свої знання на додаткових заняттях та онлайн курсах. Саме ці інтереси спонукали мене обрати майбутню сферу діяльності – економіст-міжнародник. Також я понад 11 років займаюсь народними танцями і планую продовжувати займатись ними і вступивши до Вашого навчального закладу.
      - Вікторіє, чому Ви вирішили обрати саме програму «Міжнародна економіка»?
    - Почавши цікавитися майбутньою сферою діяльності, я познайомилася з діяльністю економічного факультету, який мені дуже сподобався. Ознайомилася з офіційною веб-сторінкою факультету: інформацією для абітурієнтів, перспективами навчання та можливостями стажуватися за кордоном. Вирішила, що для мене це важливо для подальшого кар’єрного зростання. Тому і обрала першим пріоритетом саме освітню програму «Міжнародна економіка» в НУБіП України. І цей вибір осмислений, не випадковий, бо університет багато років входить до рейтингу «10 найкращих ЗВО Києва» і є лідером серед ЗВО аграрного профілю.
   
      - Вікторіє, а яке ж було Ваше враження від першого знайомства з освітньою програмою «Міжнародна економіка»?
    - Знайомство відбулося спочатку он-лайн. Я завітала на День відкритих дверей. І одразу зрозуміла, що педагогічний колектив дуже професійний, оскільки до процесу викладання залучається багато відомих педагогів, практиків. І така зустріч дала мені розуміння того, що на даній спеціальності значну увагу приділяють розвитку у студентів практичних навичок, які, на мою думку, є найважливішими для справжнього професіонала своєї справи.
     Тож, ознайомившись з інформацією про освітню програму, для себе я відразу визначила особливі риси, характерні для Вашого закладу:
     • Хороші відгуки від студентів щодо педагогічного складу. Велика кількість докторів і кандидатів наук.
     • Допомога в стажуванні та працевлаштуванні студентів. Це дає змогу використовувати свої знання та вміння на практиці.
     • Центр культури та мистецтва, шанс для реалізації та саморозвитку в інших сферах, пізнання та оволодіння новими вміннями.
    Також обираю Ваш заклад з поваги до його випускників. Крім того, більше 20 років тому, мій тато отримував вищу освіту у НУБіП також.       Сподіваюсь, навчання у Вашому закладі стане нашою сімейною традицією.

      Раді Вас бачити в лавах наших студентів. Бажаємо успіхів в навчанні в Мирній Вільній Україні!
Олена Кірейцева,
 доцент кафедри глобальної економіки,
секретар приймальної комісії
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook