Вячеслав Малій з м. Києва: мрію відкрити власну справу, тому обираю спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

8 серпня 2022 року

 

 

   Вітаю! Сьогодні я здійснив один із найважливіших кроків – вибір університету та спеціальності, за якою навчатимусь. Вдалий вибір професії є одним із основних компонентів внутрішньої гармонії, слугує запорукою впевненості та усвідомлення свого значення в соціумі.
 
     У майбутньому мрію стати підприємцем – створити власний бізнес. Підприємництво завжди пов’язане з творчим пошуком та ризиком і дає можливість повною мірою реалізувати потенціал особистості, розкрити її інтелект, професіоналізм та індивідуальність.
   Ознайомлення з розміщеною на сайті університету з інформацією про спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підтвердило моє переконання, що вона є затребуваною та дуже цікавою, а її випускники – це фахівці, що відповідають сучасним потребам ринку.
     До того ж, на сайті кафедри організації підприємництва та біржової діяльності зазначено, що тут функціонують дві сучасні навчально-наукові лабораторії з Біржової діяльності і торгівлі та Бізнес-планування підприємницької діяльності, які обладнані комп’ютерною технікою та мають програмне забезпечення, що дозволяє в режимі реального часу працювати на діючих електронних майданчиках вітчизняних та світових бірж. Студенти мають можливість опанувати практичний біржовий Інтернет-трейдинг і навчитись формувати хеджові та спекулятивні стратегії за допомогою використання інструментарію таких міжнародних бірж.
     Переконаний, що будь-яка мрія може здійснитись, якщо ти маєш велике бажання і хист. Я розвиватиму отримані вміння та знання, які слугуватимуть ефективному розвитку економіки нашої держави – України.
     Тож з нетерпінням чекаю долучення до лав студентства економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України!
 
 
Ольга Томашевська,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
Валентина Яворська,
гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

  

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook