Початок навчання у 1 семестрі 2022-2023 навчального року – тема зустрічі з колективом та студентами факультету аграрного менеджменту

2 серпня 2022 року

    2 серпня 2022 року на факультеті аграрного  менеджменту відбулася координаційна зустріч адміністрації факультету з викладачами та студенством. 

   До присутніх звернувся декан Анатолій Остапчук, який проінформував учасників зустрічі про особливості організації початку навчання з 15 серпня 2022 року. Відповідно до наказу № 372 від 8.06.2022 року був затверджений графік освітнього процесу на 2022-2023 навчальний рік в НУБіП України

   Вже шостий місяць поспіль на території України тривають військові дії, тому постає питання про формат навчання студентів та надання здобувачам якісних освітніх послуг. Студенти факультету аграрного менеджменту розпочнають навчальний семестр в дистанційному форматі, а за умови покращення ситуації з військовим станом на території України навчальний процес перейде в режим офлайн.

   Декан ознайомив колектив з інструкціями щодо дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році, де зазначені основні правила поведінки в умовах воєнного стану і вказується, що науково-педагогічним працівникам, студентам та усім співробітникам університету слід неухильно дотримуватися рекомендацій, викладених у «Правилах поведінки  в умовах надзвичайної ситуації воєнного характеру, розроблених Державною службою України з надзвичайних ситуацій».

   Також, деканом факультету було озвучено протиепідемічні заходи щодо запобігання зараження короновірусною інфекцією, яка наразі лишається вагомою небезпекою для людини. 

   На зустрічі був присутній відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський, який прокоментував про особливості вступу у 2022 році на освітні ступені бакалавра та магістра, а також наголосив на термінах прийому документів вступників.

  Директор ННЦ міжнародної діяльності НУБіП Олександр Лабенко та координатор міжнародних програм факультету аграрного менеджменту Олена Ковтун під час зустрічі із студентами звернулися до присутніх з інформацію про можливості стажування та навчання в закордонних університетах-партнерах (https://nubip.edu.ua/node/13), наголосивши на тому, що для студентів НУБіП України відкривається можливість взяти участь у проєкті «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», який був підтриманий академічним фондом Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

   Важливим питання зборів стало питання цьогорічного поселення, адже оскільки цього року є дефіцит ліжко-місць у гуртожитках НУБіП України, що пов’язано з плановим збільшенням кількості студентів в університеті, можливість поселення існує за умови виконання вимог для поселення, наявності додаткових балів студентського рейтингу та відсутність порушень правил проживання в гуртожитку.

   У фінальній частині зустрічі декан Анатолій Остапчук висвітлив основні завдання для колективу та студентів на найближчий час. 

   Під час діалогу з адміністрацією факультету викладачі та студенти отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

 

 


Лариса Карпенко, заступник декана 

факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook