Михайло Ворвинець: навчатися в НУБіП України цікаво

15 липня 2022, 13:37

 Доброго дня, Михайло. Розкажіть будь ласка про себе.
 Мене звати Михайло Михайлович Ворвинець. Проживаю в місті Бобровиця, що на Чернігівщині. У 2021 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за ОПП «Професійна освіта», здобув кваліфікацію «Бакалавр професійної освіти».

Ще того року хотів далі продовжити навчання та гуманітарно-педагогічному факультеті за ОПП «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». Проте, не склав ЄВІ, відповідно і не вступив. А цього року, згідно Правил вступу, на цю освітньо-професійну програму ЄВІ не вимагається. Тому й вирішив скористатися такою нагодою.

Чому Ви обрали саме НУБіП України? 
– Цей заклад вищої освіти обрав тому, що в ньому цікаво навчатися. Це сучасний європейський університет, який надає різноманітні можливості його випускникам. Серед моїх друзів і знайомих є багато випускників цього славетного закладу освіти. Також у нашому місті є ВП НУБіП України Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової, випускники якого продовжують навчання в магістратурі в НУБіП України.

Цікаво навчатися у НУБіП України тому, що тут на будь-які смаки є гуртки, працюють творчі колективи, є чудово облаштований спортивний комплекс. Університет має потужну інфраструктуру. На території студентського містечка знаходяться наукова бібліотека, у кожному корпусі є студентські їдальні чи буфети. У закладі також працюють санаторій-профілакторій. Цікавими були заняття, які відбувалися у нас на пасіці. У вільний час можна прогулятися ботанічним садом, де можна помилуватися красотами природи. Тобто в університеті створено все для комфортного навчання та активного відпочинку.

А головне, тут працюють хороші люди. За час навчання не пригадую жодного негативного випадку. З будь-яким запитанням завжди можна звернутися до завідувача випускової кафедри Руслана Васильовича Сопівника, куратора чи просто викладача.

– Чому Ви обрали спеціальність «Освітні, педагогічні науки», а саме ОПП «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»?
 У закладі освіти навчаються студенти, які щиро захоплені своїм факультетом та навчанням. Продовжити навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті вирішив тому, що я вже маю педагогічну освіту та планую у майбутньому присвятити своє життя саме викладацькій діяльності.

– Як Ви дізнались про університет та зокрема про цю спеціальність?
Про університет я знаю дуже давно. Але про освітньо-професійну програму багато дізнався від Вас, Оксано Вікторівно.

У соціальних мережах є чимало позитивних відгуків від студентів факультету, які свідчать, що життя на факультеті вирує, а я мрію про цікаві студентські роки.

Дякую Вам за те, що Ви запросили відвідати День відкритих дверей, який проводився кафедрою педагогіки. Я дізнався, що спеціальність, яку обрав, справді особлива, тому що магістранти, які навчаються за цією програмою, за півтора роки можуть отримати педагогічну освіту і згодом викладати спеціальні дисципліни. Ще шанс зростати як професіонал у своїй галузі з одного боку, і як педагог – з іншого. Цікаве поєднання.

Також окремо хочу подякувати за те, що Ви запросили мене на тренінг з підготовки мотиваційного листа.

– Які Ваші очікування від навчання в університеті?
 Я хочу отримати гідну професію, познайомитись з новими друзями, дізнатись багато нового та цікавого.

Бесіду провела професор кафедри
Оксана Васюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook