За крок до фінішу: студенти-випускники економічного факультету успішно склали атестаційний іспит

9 червня 2022, 10:00
    На економічному факультеті, відповідно наказу ректора НУБіП України №311 від 19.05.2022 р., було проведено атестацію випускників освітньо-професійних програм підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання.
       1 червня 2022 року складали атестаційний іспит студенти спеціальності «Економіка» денної форми навчання.
      З вступним словом до студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну спеціальності «Економіка» звернувся декан економічного факультету доктор економічних наук, професор Анатолій Дмитрович Діброва.
      Анатолій Діброва зазначив, що незважаючи на складну ситуацію в державі, яка викликана війною з росією, студенти відпрацювали всі заплановані семінарські і практичні роботи в дистанційному форматі, засвоїли лекційний матеріал, провели активну діяльність на електронній навчальній платформі університету і, як наслідок, успішно склали екзаменаційну сесію.
      Заступник декана к.е.н., доцент кафедри економіки Віталій Володимирович Нагорний представив склад екзаменаційної комісії для складання атестаційного екзамену.
     Голова екзаменаційної комісії, д.е.н., професор Микола Максимович Ільчук та член екзаменаційної комісії, гарант ОП «Економіка» за першим (бакалаврським) рівнем, к.е.н., доцент кафедри економіки Людмила Михайлівна Степасюк побажали майбутнім бакалаврам відкласти хвилювання, сконцентруватись і показати ті знання, які протягом навчання вони отримали в стінах рідного університету.

      Оголосив результати іспиту член екзаменаційної комісії, д.е.н., професор кафедри економіки, гарант ОП «Економіка» освітнього ступеня магістр Олександр Юхимович Єрмаков.

       Олександр Юхимович запросив всіх бакалаврів до вступу в магістратуру НУБіП України, який є провідним закладом вищої освіти в Україні, у стінах якого відбуваються презентації нових прогресивних технологій, наукових відкриттів та здобутків, сучасного передового досвіду, до реалізації змісту освітніх програм залучаються відомі професіонали-практики й експерти.
     1 червня 2022 року відбувся атестаційний іспит для ОС «Бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», який проходив в онлайн режимі з використанням відеоконференції на платформі Zoom та платформи Elearn.
       Іспит відкрив декан економічного факультету Анатолій Діброва, який довів відповідний наказ ректора до студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну, представив комісію та побажав успіхів.

    До складу комісії атестаційної комісії ввійшли: Гуцаленко Любов Василівна - д.е.н., проф., завідувач кафедри обліку та оподаткування – голова комісії та члени комісії: Давиденко Надія Миколаївна - д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів; Худолій Любов Михайлівна – д.е.н., професор, завідувач кафедри банківської справи та страхування; Негода Юлія Володимирівна – д.е.н., доцент кафедри фінансів. Обов’язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Войцехівську Світлану Іванівну.

      Також до студентів звернулася к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Тетяна Собченко, яка розповіла про всі особливості проходження атестаційного іспиту.

       Одразу після цього розпочався державний іспит.
     Студенти отримали білети та розпочали виконувати завдання. Потрібно зазначити, що загалом рівень знань студентів економічного факультету є високим, студенти впоралися з усіма поставленими завданнями вчасно та належним чином. По завершенню іспиту комісією були перевірені роботи випускників, а голова комісії, проф. Любов Гуцаленко оголосила результати та подякував всім за плідну роботу.
    2 червня 2022 року студенти-бакалаври спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» складали атестаційний іспит у дистанційному режимі. Іспит проводила екзаменаційна комісія у складі: д.е.н., проф. кафедри економіки Єрмакова О.Ю. - голови комісії; та членів комісії: д.е.н., проф. Ільчука М.М., завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Коновала І.А.; к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Яворської В.О.; та Томашевської О.А., секретаря комісії, доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.

     Засідання відкрив декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва А.Д., який зазначив, що навчання у такий складний для країни час є серйозним випробуванням і побажав студентам миру, успішного складання атестаційного іспиту та вступу до магістратури.
      Голова комісії професор Єрмаков О.Ю. надав інформацію методичного характеру та побажав студентам-випускникам успішного складання екзамену.
     Доцент Собченко Т.С., відповідальна за впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на економічному факультеті, здійснила контроль технічних аспектів складання іспиту на Навчальному порталі «Elearn».
     Всі здобувачі успішно виконали завдання, передбачені іспитом та отримали позитивні оцінки, що, у свою чергу, є свідченням високого рівня отриманих під час навчання в університеті знань.
      2 червня 2022 року здобувачі ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» (ОП «Облік і аудит») денної форми навчання складали атестаційний екзамен, який проводився в онлайн-форматі з використанням середовища Cisco Webex Meeting та навчально-інформаційного порталу Elearn. На атестаційному заході були присутні 60 студентів.

      Згідно наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка оцінювала студентів Екзаменаційна комісія у складі: голова комісії Давиденко Надія Миколаївна, завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор. Члени комісії: Лазаришина Інна Дмитрівна, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор; Калюга Євгенія Василівна, професор кафедри обліку і оподаткування, д.е.н.; Кузик Наталія Петрівна, гарант освітньої програми, доцент кафедри обліку і оподаткування, к.е.н. Секретар комісії Ганяйло Оксана Миколаївна, доцент кафедри обліку і оподаткування, к.е.н.

    Під час атестаційного екзамену студенти успішно виконали поставлені завдання й засвідчили високий рівень професійних компетенцій.
   
Вітаємо випускників освітнього ступеня «Бакалавр» економічного факультету з успішним складанням атестаційного іспиту!
Бажаємо мирного неба, успіхів у професійній діяльності, нових здобутків та вдалого вступу до магістратури НУБіП України!
Перемоги та мирного неба !


Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook