Особливості вступу 2022 обговорили на зустрічі з бакалаврами

31 травня 2022 року

   31 травня під головуванням декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука відбулася координаційна зустріч зі студентами 4 курсу та наставниками академічних груп. 

   Як відомо цього року залежно від обраної спеціальності вступнику до магістратури буде необхідно надати результати магістерських тестів або іспитів в університеті. Відповідна норма передбачена Порядком прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році, що затверджений Міністерством освіти і науки. Зокрема, цього року для майбутніх магістрів буде проведено магістерський тест навчальної компетентності (МТНК) для кон’юнктурних спеціальностей серед яких спеціальності 073 Менеджмент та 075 Маркетинг.
   Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук вкотре наголосив на перевагах навчання за спеціальностями маркетинг і менеджмент та відповідними освітніми програмами. 
   Наставники академічних груп студентів 4 курсу прозвітували про ситуацію в групах щодо вступу до магістратури.
   На зустріч був запрошений відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський, який вніс роз’яснення щодо особливостей вступної кампанії. Зокрема, студентів цікавлять питання реєстрації для складання тесту, формат їх проведення та форма подачі документів.
   Наразі майбутні бакалаври проходять тижневу підготовку до атестаційного екзамену, а вже наступного тижні продемонструють здобуті знання екзаменаційній комісії.
 
Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook