Енергетики і автоматники відкрили двері своїх лабораторій онлайн, щоб запросити вступників на гостину в День університету

26 травня 2022 року
    Вкотре цього року ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України проводить профорієнтаційні заходи для своїх майбутніх вступників.

     Цього разу формат онлайн-зустрічі дещо відрізнявся: модератор, директор інституту Віктор Каплун та співведучі студенти-старшокурсники Мар’яна Баленко, Альона Нагачевська та Роман Марченко вели трансляцію безпосередньо з навчально-наукових лабораторій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
     Як завжди освітні програми спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 144 «Теплоенергетика», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 163 «Біомедична інженерія» презентували завідувачі кафедр та гаранти програм Володимир Козирський, Андрій Березюк, Євген Антипов, Віталій Лисенко та Лариса Нікіфорова.

 

     А ще цього разу було багато гостей: Олексій Мартиненко, випускник кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, професор канадійського університету Далхаузі (син засновника кафедри), Надія Самко та Катерина Ротань випускниці різних років кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова, Геннадій Дульський, випускник кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, Ростислав Баценко – випускник програми подвійних дипломів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України та Варшавського університету наук про життя.

     А Юрій Козловський – ще студент, навчається за індивідуальним графіком у магістратурі за програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і працює у логістичній компанії: чим не приклад для наслідування нашим майбутнім вступникам!

    Наші дорогі гості поділилися своїми думками з майбутніми інженерами щодо сьогоднішніх вимог роботодавців, акцентували увагу на важливості самонавчання, вивчення іноземних мов і ін.
      Але всі були єдині: наша альма-матер дала достойну освіту, яка дозволила їм стати успішними фахівцями.
   Онлайн-екскурсії Мар’яни Баленко, Альони Нагачевської та Романа Марченка з лабораторій інституту буди доречними та інформативними. Тут все було в руках імпровізації. І наші студенти з цим завданням блискуче справились.

     Далі був діалог, який торкався умов прийому цього року як на базі загальноосвітньої школи, так для вступників після коледжу.
    Приємністю стала присутність на заході вступників у магістратуру, які зараз закінчують бакалаврську програму у інших ЗВО.
    Із майже сотні учасників вебінару особливі слова вдячності хотілося б передати батькам, вчителям шкіл та викладачам коледжів, які підготували наших майбутніх вступників і підтримали їх рішення обрати інженерний фах.
Найбільшу активність під час спілкування проявили Анастасія Довженко, Ілля Лук’янець (Таращанський коледж), Яна Якименко (Київська школа №235), Данил Романій (школяр з нині окупованого Херсона), Аліса Бельдій (Богуславський ліцей №1), Михайло Мошкало (Прилуцький коледж), Владислав Шинкар (Київський коледж міського господарства), Юлія Іллєнко (Коледж транспорту та комп’ютерних технологій, м. Чернігів), Олександр Сергієнко (Ніжинський агротехнічний коледж), Денис Чубенко (Роменський фаховий коледж).
   Дякуємо вам за відвідини.

    Запрошуємо всіх охочих вступників очно відвідати ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України 27 травня: наш славний університет відзначатиме свій 124-й День народження.
   До зустрічі!

Віктор Каплун,
директор ННІ енергетики, автоматики
і енергозбереження НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook