Робочий візит ректора НУБіП України Ніколаєнка Станіслава Миколайовича до Ірпінського фахового коледжу

19 травня 2022 року
     Сьогодні, 19 травня з робочим візитом Ірпінський фаховий коледж відвідали ректор НУБіП України, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Миколайович Ніколаєнко та начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Володимирович Санченко.

     Зустріч розпочалася з огляду території і матеріально-технічної бази коледжу, яка зазнала пошкоджень та часткових руйнувань у ході російської агресії. В.о. директора коледжу Дмитро Костюк проінформував, що проводиться робота по благоустрою території, відновленню приміщень, які зазнали значних пошкоджень. У ході зустрічі були обговорені питання відновлення і відбудови приміщень коледжу та покращення матеріально-технічної бази закладу.

     Для вирішення питань щодо подальшої співпраці з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України до зустрічі доєдналися Лідія Михальченко, заступник міського голови, Олег Білорус, начальник Управління освіти і науки Ірпінської міської ради та Світлана Березинець, директор Ірпінського академічного ліцею НУБіП України.

     Після огляду матеріальної бази Станіслав Ніколаєнко провів зустріч із колективом коледжу, на якій були присутні педагогічні працівники, працівники з числа адміністративно-господарського та навчально-допоміжного персоналу, а також представники органів студентського самоврядування. Ректор НУБіП України акцентував увагу учасників заходу на допомозі постраждалим працівникам закладу від наслідків російської агресії, підготовці до нового навчального року, забезпеченні освітнього процесу у дистанційному форматі під час воєнного стану та посиленні профорієнтаційної роботи серед випускників 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з метою вступу їх до Ірпінського фахового коледжу і серед випускників 11-х класів та коледжу – потенційних абітурієнтів НУБіП України.

     Ректор побажав усім присутнім здоров’я, успіхів, натхнення та оптимізму. В.о. директора коледжу Дмитро Костюк від імені педагогічного колективу висловив вдячність ректору НУБіП України Станіславу Ніколаєнку за підтримку та допомогу у такий непростий час.

Все буде Україна!
Перемога за нами!

Тетяна Мірча,

методист коледжу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook