Студенти відділення – учасники Днів відкритих дверей НУБіП України

2 травня 2022 року

Для випускників фахового коледжу питання вибору закладу вищої освіти стає все більш актуальним, оскільки наближається атестація та отримання дипломів, а для успішного вступу в бажаний заклад вищої освіти вже зараз необхідно ознайомитися в особливостями прийому 2022 року та можливостями, які надає той чи інший ЗВО.

Протягом квітня студенти відділення підприємництва та інформаційних технологій, майбутні фахівці в галузі маркетингу, підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, комп’ютерної інженерії, взяли участь у Днях відкритих дверей, які проводилися Національним університетом біоресурсів і природокористування України в онлайн-форматі.

Студенти випускних курсів завітали на Дні відкритих дверей Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження, факультетів: економічного, аграрного менеджменту, інформаційних технологій. До заходів у рамках Днів відкритих дверей долучилося близько 90 цьогорічних випускників коледжу, які переконались у перевагах обраної спеціальності, а також отримали вичерпні відповіді на питання з приводу вступної кампанії 2022 року.

Час вказує на те, що сьогодні молодому спеціалісту для успіху необхідно бути адаптованим до будь-яких умов і постійно покращувати знання, вдосконалювати вміння, щоб бути готовим до конкуренції, викликів на ринку праці. Взявши участь у Днях відкритих дверей, студенти Ірпінського фахового коледжу НУБіП України пересвідчилися, що продовження здобуття якісної вищої освіти за освітнім ступенем бакалавра саме у Національному університеті біоресурсів і природокористування України стане важливою сходинкою у майбутній кар’єрі.

Тетяна СЕМЕНЕНКО,

завідувачка відділення підприємництва та інформаційних технологій


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook