Захист звітів навчальної практики з маркетингу

27 квітня 2022 року

27 квітня 2022 року відбувся захист звітів навчальної практики з маркетингу студентами 3 курсу групи 305-М спеціальності «Маркетинг». Захист проходив у онлайн форматі з використанням платформи Discord.

Навчальна практика проводилася з використанням універсальної комп’ютерної програми «Парус-Підприємництво 7.40. Модулі менеджмент і маркетинг».

На захисті студенти продемонстрували вміння вносити дані у словники, створювати документи, працювати із журналами, вести облік контрагентів і їх координат, групувати і класифікувати контрагентів, вести облік потенційних продажів (Воронка продажів), організовувати роботу Call-центру та робити розсилки (директ-мейл), а також підготували договори та комерційні пропозиції тощо.

Комісія у складі керівника практики Ірини Вінник та викладача циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій Наталії Федосєєвої оцінили рівень сформованості загальних та професійних компетентностей, набутих студентами у процесі опанування комп’ютерної програми «Парус-Підприємництво 7.40. Модулі менеджмент і маркетинг».

Вітаємо студентів із позитивними результатами. Бажаємо успіхів в подальшій навчальній діяльності.

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook